Sanne denkt dat haar neus scheef zal blijven staan

'Het doet veel pijn,' zegt de 17-jarige Sanne uit het Drentse Rolde tegen het AD. 'Nu meer dan gisteren. Ik heb veel paracetamol meegekregen. Ik kan niet normaal kijken. Mijn linkeroog kan bijna niet open en mijn rechteroog is een spleetoog.' Sanne kreeg dit weekeinde nationale bekendheid toen haar vader via Facebook bekend maakt wat haar was overkomen: bij de TT-nacht kreeg ze een glas in haar gezicht, waardoor ze mogelijk blijvend geschonden zal zijn in haar gezicht. Ze had die avond gewerkt bij restaurant De Stadstuin in Assen. Na werktijd ging ze met een paar collega's naar het TT Festival in het centrum. Rond 2 uur 's nachts gaat het mis in de buurt van de Red Bull Rookie Stage. 'Ik was er net 2 uurtjes. Ik ging even naar de wc en toen ik terugliep, kreeg ik een lege fles vol in mijn gezicht. Ik viel om en begon heel erg te bloeden. Iedereen om me heen raakte in paniek,' vertelt ze tegen het AD. 'De wond op mijn neus was zo diep, dat je het bot kon zien. Ze hebben hem rechtgezet en een plastisch chirurg heeft me geholpen.' Inmiddels heeft de politie vijf tips gekregen over het 'wijnflesincident'. Over de inhoud van de tips kan de politie nog niets zeggen. Die worden nu nagetrokken, meldde een woordvoerder. 'We hopen dat we veel meer tips krijgen.' Sanne weet nog niet hoeveel schade ze overhoudt aan het incident. Ze moet over enkele dagen voor controle terug naar het ziekenhuis. Volgende week gaan de zeven hechtingen eruit. 'Ik weet niet hoe lang het duurt voor mijn gebroken neus is hersteld, maar je zult altijd blijven zien dat hij niet helemaal recht staat.'  

Bron(nen):   AD      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Marielle van Upscheuten.

  Wat een overdreven aandacht voor een uitgaans-incident. Gaan we voortaan elke matpartij als nieuws beschouwen of alleen als een leuk jong meisje gewond raakt ?

  • Kristi

   Inderdaad! Dit beheerst nu al een paar dagen de Nederlandse media. Het is naar, maar was geen doelbewuste aanval, en het zal best te herstellen zijn. Er gebeuren wel ergere dingen in de wereld, (als je verder kijkt dan je neus lang is.)

   (in antwoord op Marielle van Upscheuten.)
  • Anton van Haasteren

   Er wordt al te weinig aandacht gegeven aan dit soort incidenten, daarom blijven ze ook gebeuren omdat de daders er mee wegkomen. Ze voelen zich onaantastbaar.
   Als we er dus geen aandacht aan geven blijven ze dus gebeuren en zullen we er mee moeten leren leven.

   (in antwoord op Marielle van Upscheuten.)
  • Genuine_Defector

   Jealous much?

   (in antwoord op Marielle van Upscheuten.)
   • Kristi

    Onzinreactie. Marielle heeft het heel scherp opgemerkt: dit is een (onopzettelijk veroorzaakt) incident dat door vader en (social) media is opgeklopt. En ik vermoed inderdaad dat de ontzetting groter is omdat ze ‘n leuk koppie heeft, zo werkt dat nou eenmaal.

    (in antwoord op Genuine_Defector)
 2. Henri-Jean

  De politie zei ze hadden direct aangifte moeten doen, dan hadden we direct op zoek kunnen gaan naar de dader.
  Dat is dan wel weer humor van die gasten want als je, normaal gesproken, aangifte wil doen wordt je weggestuurd.
  Moet je een afspraak maken en kun je ergens in de loop van de volgende week aangifte komen doen….
  Echt geinponems die Hermandad van ons.
  Een bekeuring voor een paar kilometer te hard op de rijksweg lukt nog wel, voor de rest een hoop blabla en als je ze nodig hebt…helaas, u moet een afspraak maken.

Reacties niet toegestaan