‘Mannen hebben recht op een seks-slavin’

Salwa al Mutairi  heeft in Koeweit enige bekendheid als politica en als TV-presentator. Ze heeft een idee gelanceerd om van Koeweit een nog fijner land te maken dan het al is. En veiliger ook voor vrouwen. Nu zijn er mannen die overspel plegen of die willen scheiden om seks te hebben met een andere vrouw. Niet goed voor het huwelijk en voor de vrouwen van Koeweit. Zij stelt daarom voor de mogelijkheid te scheppen dat mannen die daarvoor geld hebben een seksslavin kunnen aanschaffen. Daarmee kunnen ze dan doen wat de natuur hen ingeeft zonder dat het een bedreiging is voor hun huwelijk. Salwa al Mutairi  heeft ook een voorstel waar kandidaten om seksslavin te worden kunnen worden gerecruteerd. Ze stelt voor daarvoor te zoeken bij de vrouwelijke krijgsgevangenen in omliggende landen. Oorlogen en krijgsgevangenen genoeg, denkt zij.

Bron(nen):   The Muslimissue  Al Arabyia    

16 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. jan bosscher

  En wilders maar lachen.

 2. jan bosscher

  Beproefd Japans systeem maar daar geen geslaaf.

 3. Anton van Haasteren

  Is dat wel een vrouw? Ik heb zo mijn twijfels.

 4. Anton van Haasteren

  Overigens doet het ook de vraag oproepen hoeveel problemen de mannen daar met verkrachting hebben als iemand dit zo openlijk op you tube durft te zeggen.

 5. knier

  Let wel, dit is dus “bevriend” land,veeeel beter als Ghadaffie,Mubarak en de Taliban natuurlijk.
  Kots……

  • Paulraw

   Weer zo’n verheven geluid uit een ”Westers ” geöriënteerd Arabisch land . Nee ,dan de Verschrikkelijke Saddam Hoessein,een gek ,maar rechten voor vrouwen. Idem dito Assad en Khadaffi. Allemaal vijanden van het Westen… …

   (in antwoord op knier)
 6. Paulraw

  ”Salwa al Mutairi heeft ook een voorstel waar kandidaten om seksslavin te worden kunnen worden gerecruteerd. Ze stelt voor daarvoor te zoeken bij de vrouwelijke krijgsgevangenen in omliggende landen. Oorlogen en krijgsgevangenen genoeg, denkt zij.”

  Welkom in de middeleeuwen

  Die Wilders krijgt t ook wel op een presenteerblaadje…

 7. baardaap

  Laat Irak kuwait weer overnemen

 8. baardaap

  Laat Irak kuwait weer overnemen

 9. Hobbykip

  Wat een vooruitstrevend land is het eigenlijk.

 10. utsjaermets

  En die mag toch best onder de 12 jaar zijn….want wat de natuur pedofielen ingeeft zou ook een bedreiging voor hun huwelijk kunnen zijn. Interessante redenering van die ‘mevrouw’. Wellicht heeft ze iets te lang in de zon gestaan of teveel/teweinig zweepslagen van haar man gehad toen ze weer op de knieeen moest met haar halsband om.

 11. Karel Kritisch

  Eerst de fim ‘Gangbang Salwa al Mutairi 500’ opnemen. Daarna praten we verder..

 12. disqus_cDEBEY6Kl8

  Die Arabieren toch, wellicht kan de pvdA een subsidiekraantje openen voor de Koeweitse slavendrijvers.

 13. Guest

  Waarom heeft dit bericht nieuwswaarde? Eén idioot in een ver land maakt geen nieuws, zeker niet als je bronnen zelf nieuwsberichten zijn van meer dan een maand uit. Jammer.

 14. Sergio Camacho

  Als je goed naar de foto kijkt zie je dat het een man is!

 15. snowyboyclub

  En als die Czech meisjes en vrouwen gevangen worden door die arabische dekhengsten, wie bepaalt wat de seks spelregels zijn?
  Gebruiken de mannen een condoom of worden de vrouwen gesteriliseerd. De pil kan je niet vertrouwen want daar heeft een slavin de regie zelf in handen. Halfbloed baby’s worden verwekt en vervolgens verstoten of gedood.
  Wat is de minimale leeftijd voor geslachtsgemeenschap? Een minderjarig meisje van 13 jaar kan perfect de penis ontvangen van een volwassen man. Kijk maar in de aziatische seksindustrie van Bangkok. Thaise tienermeisjes die het bijvoorbeeld doen met amerikaanse soldaten.
  De slavernij komt terug dankzij rijke arabische landen als Koeweit of Dubai!
  Die kunnen alles kopen met hun goud en olie. Blanke slavinnen als derde rangs burger en seksgenot van geile arabieren.
  De mensenrechten moet hier een halt aan toe roepen. Gevaarlijke ideeen!

Reacties niet toegestaan