"Ik ben een slechte vader, en ik ben er trots op."

Een hele golf van boeken en sites verschijnt in de Verenigde Staten van ouders die er genoeg van hebben en niet alle regels voor 'goede ouders' meer opvolgen, die niet alles op een verantwoorde manier willen doen.
Kortom, boeken en sites van, voor en over slechte ouders. We zijn het blijkbaar zat om ons de les te laten lezen over alles wat we fout doen en steeds de onmogelijke eisen voorgehouden te krijgen waaraan we moeten voldoen willen we goede ouders zijn. 
Een ouder vertelt in het boek dat haar dochter maar bleef jengelen toen ze moest slapen. "Op Twitter schreef ik dat ik haar ging wurgen." Een uur later stond de politie voor de deur. "Dat was het zetje dat ik nodig had voor het besluit een slechte moeder te worden. 
'True Mom Confessions,' een compilatie van verhaaltjes verscheen deze week in de VS. Volgende maand volgt 'Bad Mother: A Chronicle of Maternal Crimes, Minor Calamities and Occasional Moments of Grace.' 
En de site Babble.com is heeft column genaamd 'Bad Parent.' In Babble.com biecht een moeder op dat haar kleuter zes uur per dag televisie kijkt, een andere dat ze het vriendje van haar kind haat. Beiden drie jaar oud.
 Babble.com ontvangt 1.8 miljoen bezoekers per maand.

Bron(nen):   The Wall Street Journal  Babble.com