Mevrouw Berlusconi is erg boos

Veronica Berlusconi (52), de vrouw van, maakt vandaag in alle Italiaanse dagbladen duidelijk dat ze schoon genoeg heeft van het geflirt van Silvio met jonge meisjes.
Ook het feit dat hij onervaren popsterretjes en seksbommen inzet als minister en kamerlid wekt de woede van Veronica. "Ik en mijn kinderen zijn slachtoffer van zijn gedrag," schrijft Veronica aan persbureau Ansa.
Zij beschrijft zijn gedrag als 'schaamteloos' en denkt dat zijn aantrekkingskracht 'alles van doen heeft met macht.' en lijkt op 'pleziertjes voor de keizer'.
"Mijn kinderen en ik moeten dit doorstaan en hij laat ons lijden." En: "Barones Thatcher en Angela Merkel laten zien dat je ook vrouwen in de politiek hebt die niet zijn geselecteerd op hun grote borsten."
Veronica heeft ook een opmerking over het feit dat Berlusconi onlangs werd gesignaleerd in een disco om de verjaardag van een 18-jarig vriendinnetje te vieren."Wat ik daarvan denk? Het verbaasde me, zeker omdat hij nooit aanwezig was op de achttiende verjaardag van zijn drie eigen kinderen. Zelfs als hij was uitgenodigd."
De vorige keer dat mevrouw Berlusconi klaagde over het seksistische gedrag van haar man zag hij zich gedwongen publiekelijk excuus aan te bieden.

Bron(nen):   Daily Telegraph  The New York Times