"Michael Jackson niet de vader van zijn kinderen"

Laten we om te beginnen – voor wie dat niet weet – vaststellen dat de New York Post niet de meest betrouwbare krant is van Amerika. Betrouwbaarder dan de Engelse The Sun, maar rumoeriger dan de Nederlandse De Telegraaf, zo ongeveer.
Die krant dus laat vandaag Debbie Rowe aan het woord, de ex van Michael Jackson. Volgens haar zijn de twee oudste kinderen van Jackson – de 12 jarige “Prince” Michael Joseph en de 11-jarige Paris Michael Katherine – niet zijn kinderen, maar zijn ze afkomstig van een anonieme zaaddonor. 
Michael en Debbie leerde elkaar kennen in de kliniek waar zijn neus werd verbouwd. Zij was daar receptioniste. "Michael was gescheiden, eenzaam en wilde kinderen. Ik zei tegen hem: ‘die zal ik dan voor je krijgen’. Ik bood hem dus eigenlijk mijn schoot aan als geschenk."
Na de geboorte van het jongste kind verliet Jackson haar.
Op internet circuleert een autopsierapport dat vermoedelijk fake is.  Sommige tabloids, zoals de hovengenoemde Sun hebben het overgenomen. Daaruit zou op te maken zijn dat de King of pop kort voor zijn dood in een staat van complete ontreddering verkeerde. De popster woog bij zijn overlijden nog maar 51 kilo, was kaal en zat onder de littekens van 13 cosmetische operaties.
In de maag van de sterk vermagerde Jackson zouden alleen wat resten van pillen zijn aangetroffen. The Sun meldt ook dat het neusbot was verdwenen. Meerdere ribben waren gebroken, kennelijk door de pogingen om de zanger te reanimeren.

Bron(nen):   New York Post  The Sun