Prem blijft er bij: de sint bestaat niet en hij mag dat zeggen

Prem Radhakishun blijft er bij, zo vertelt hij bij Zijonline, dat je best in de vooravond op tv mag roepen dat Sinterklaas niet bestaat. Er worden, volgens Prem, wel ergere dingen op tv gezegd als de kleintjes nog kijken. “Waarom mag ik om half acht ‘s avonds niet op de Nederlandse tv zeggen dat Sinterklaas niet bestaat, wat nota bene de waarheid is? Voor half acht mag men op dé Nederlandse televisie blijkbaar wel zeggen dat Mohammed een pedofiel is, Allah een varken, Jezus een aap en de paus een idioot in een soepjurk. Ik zeg iets dat waar is, en word vervolgens bedolven onder e-mails vol verontwaardiging. Dan waag ik me af: wat is het probleem?”

11 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Prikker

  Ik geloof dat een juiste omschrijving van het probleem is dat Prem zich als een hufter gedraagt.
  Typerend voor een hufter is dat hij/zij erop staat dingen te doen waarvan we allemaal vinden dat ze niet okay zijn, maar juridisch niet verboden zijn.

 2. zo_maar

  Omdat er zo een heel zoet sprookje voor kleine kindjes om zeep geholpen wordt. Ik zie Prem, met zijn nare gezuig, als dat ene niet te helpen probleemgeval op de basisschool die kleinere kindjes loopt te pesten. Gewoon omdat het kan.

 3. Peter van Boven

  Prem heeft waarschijnlijk nooit iets gehad met Sinterklaas en neemt nu even keihard wraak op kleine kindertjes die wel iets krijgen bij dit kinderfeest. Triest figuur, maar krijgt waarschijnlijk wel weer alle ruimte bij de linkse publieke omroep (Vara) om de beroeps boeroepers verder op te hitsen. Prem jongen, waar is het toch misgegaan met jou, en komt het nog wel goed?

 4. Pietje_Precies

  het mag ook wel, maar het is heel flauw en kinderachtig om dat te doen

 5. Kopje thee

  Alles mag. Of het tof is, is ‘n tweede. Ik vind Prem een talentloze, zendtijdvervuilende schreeuwlelijk. En dat mag ik ook zeggen.

 6. Robin

  Alles om als ZZPatjepeër een beetje aandacht & geld te hosselen.

 7. Anna

  Prem mannetje , mensen zoals jij (( in en in trieste , irriterende , krijsende en volslagen doorgedraaide typjes )) zwaaien we met plezier uit , als onze cultuur jou en dat handjevol andere schreeuwers niet bevalt , er gaan genoeg vliegtuigen naar Suriname .

  • Karel Kritisch

   Prem is een Nederlander en gaat nergens heen. Dat hij een schreeuwlelijk is is wat anders. Maar hij mag zijn mening hebben toch. Dat zijn kop nog op TV komt is mij overigens ook een raadsel.

   (in antwoord op Anna)
 8. Karel Kritisch

  Prem, de waarheid is dat geld eigenlijk ook niet bestaat, en de koning is eigenlijk een normale meneer, Nederland als land is ook gewoon verzonnen, muziek is eigenlijk enkel geluid, en een boek is praktisch niet meer dan inkt en papier. Grote mensen hebben hun bruikbare en waardevolle verzinsels, laat kinderen die ook hebben..

 9. RhodBerth

  Prem is een zielepiet, en al die volwassenen die zich zo aanstellen omdat Prem zogenaamd hun kinderen hun plezier afneemt snappen niks van kinderen.

  Kinderen geloven in Sinterklaas zolang ze in Sinterklaas willen geloven, en dan niet meer. En het maakt werkelijk niks uit of zielepiet Prem wel of niet op TV vertelt dat Sinterklaas niet bestaat bij DWDD. Zolang Sinterklaas bij Zapp maar niet op live TV z’n baard afdoet.

  Mijn zoon is 7 en is er afgelopen jaar achter gekomen dat de Sint niet bestaat.
  Tsja, dat gebeurt op een gegeven moment. Wij nog proberen: niet tegen je zusje zeggen, niet tegen kinderen in je klas, hoor maar bij de grote mensen die het al weten. Maar dat helpt niet, zoonlief vertelt het tegen iedereen. Tsja, het is tenslotte een kind.

  Dan komen er brieven van ouders naar school dat sommige kinderen het ‘verpesten’ voor andere kinderen. En dan stuurt de juf mails naar alle ouders of we onze kinderen toch wel willen vertellen dat ze het niet mogen verzieken voor anderen….

  Tsja, dan kom je toch ook in de andere categorie: doe eens normaal.
  Wat moeten wij dan doen? Onze zoon van 7 zwaar hard straffen omdat hij vertelt aan andere kinderen dat de Sint niet bestaat?
  Ouders, get real, kinderen leren rond hun 7e dat de Sint niet bestaat. Wees blij, of wou je ze laten geloven tot ze 18 waren? Beter op school gewoon in het informele circuit.

  En m’n dochter van 5? Die gelooft nog in Sinterklaas, dat haar broertje het haar al 100x heeft verteld gaat haar ene oor in en haar andere oor uit. Die is namelijk gewoon nog veel te jong om uit haar droom geholpen te worden. Dus dan hoort ze het niet.

  Dat neemt niet weg dat Prem een gigantische triestkever is.
  Dat m’n zoontje van 7 verklapt dat de Sint niet bestaat is logisch, hij is 7. Maar Prem…. kennelijk ook een kind van 7.

 10. Hugo Wendt Sr.

  Ik wordt steeds misselijker van die Prem. Je moet al reeds gestoord zijn als je die niets zeggende figuur in je TV programma’s haalt of er spelletjes mee speelt. Dan wordt het tijd dat Prem is met zijn eigen cultuurgoed aan de slag gaat. lees hier “Ervaringen van een Surinamer IN Suriname

  http://www.oneworld.nl/bloggen/blogs/sranan-sani-surinaamse-dingen/de-ban-van-slavernij-zo-tolerant-suriname-helemaal-niet

  En dan wil ene Prem hier zich doen gelden..?
  haal die misbakken Surinamer uit ons beeld. verban hem en laat de enigste finacieele vergoeding voor die man een enkele reis naar zijn droombeeld zijn.
  Prem zorgt voor discriminatie en minachting voor een volk welke dat zeker niet verdiend heeft. DE Surinamer is leuk, grappig en amicaal. je kunt er altijd eten en drinken en de slechte worden net zo beoordeeld door de Surinamer zelf , en op de manier zoals wij blanken dat ook doen.
  Hugo

Reacties niet toegestaan