John Terry op het slechte pad

Heel Engeland is in rep en roep omtrent de laatste onthullingen inzake John Terry, beroemd speler bij topclub Chelsea, en steun en toeverlaat van het nationaal voetbalelftal dat deze zomer in Zuid-Afrika wordt geacht iedere tegenstander te verslaan.
Terry (29) heeft een behoorlijke reputatie als het gaat om gokken, drinken, vechten en vreemdgaan, en dat laatste dreigt hem nu op te breken. Achter de rug van collega-speler Wayne Bridge heeft hij diens vrouwtje - een in Frankrijk geboren lingerie-model - het hof gemaakt en de vraag is hoe gezellig het straks nog is als beide spelers wekenlang in Zuid-Afrika verblijven. 
Terry is namelijk ook nog eens aanvoerder van het Britse voetbalelftal, u weet wel, de man die op het veld steeds verstandige dingen doet en dient te voorkomen dat zijn medespelers de spelregels overtreden. De Britse bondscoach, Fabio Capello, staat bekend om zijn strikte discipline en het kan bijna niet anders of Terry wordt nu de aanvoerdersband afgenomen. 
Het moet gezegd dat er wel erg veel spijkers op laag water worden gezocht. Om zijn enorme vechtlust op het voetbalveld wordt Terry al jarenlang geprezen en bovendien gedoteerd met een inkomen van circa 130.000 pond per week, zodat hij z'n trouwerij die 1 miljoen kostte makkelijk kon betalen. 
Dat hij ook buiten het veld zijn mannetje staat, blijkt zich nu opeens tegen hem te keren, maar zo zit de rechtgeaarde kampioen natuurlijk niet in elkaar. 
Welingelichte Kringen zegt: of je wilt wereldkampioen worden dan moet je de hele Terry nemen zoals hij is; net als zijn colllega-speler Steven Gerrard (Liverpool) in het nationaal elftal, die er ook geen been in ziet om in nachtclubs met andere gasten of met portiers op de vuist te gaan. Of je wilt dat de spelers worden geprezen om hun voorbeeldige gedrag en neemt op voetbaltoernooien genoegen met de laatste plaats.

Bron(nen):   The Daily Telegraph