De tragiek van Botox en Bruni

Als u vindt dat het teveel Carla Bruni (42) wordt heeft u misschien wel gelijk. Maar zelf werden we toch wel geïntrigeerd door een stukje in de Daily Mail waarin plastisch chirurg Dr Alex Karidis,  aan het woord komt. 
Bij het stukje twee foto's: Carla in 1995 (onder de link) en een close up van bij het stembureau (hier afgebeeld). De verschillen geven de dokter aanleiding vast te stellen dat Carla voor een deel uit Botox bestaat en uit ander vulmiddel. Hij legt onder andere uit dat je haar Botox-gebruik kunt zien aan haar oogleden. Het voorhoofd is glad van de ingrepen, maar de frontale spieren blijven aan de oogleden trekken, zodat de ogen omhoog lijken te gaan. Dat is de tragiek van Botox: eventjes ga je er mooi van lijken, om daarna lelijk te worden als een misvormde heks.
Voor meer details over de tekenen waaraan je een botox-verslaafde herkent: volg de link. Daar staat, ter vergelijking, ook de foto van de jonge en onbeschadigde Carla.
En voor wie er dan nog geen genoeg van heeft: onder link twee staan tien huiveringwekkende foto's van Amerikaanse sterren van onder de 40 die zichzelf met Botox en andere wondermiddelen hebben toegetakeld. PLus uitleg wat de ravage precies heeft aangericht

Bron(nen):   Daily Mail  Frisky