Mourinho moet huilen

Bijzondere beelden vindt u achter de eerste link, een kort filmpje dat zaterdag n Madrid is gemaakt vlak nadat Inter de Champions League heeft gewonnen. Terwijl het overwinningsfeest nog moet beginnen, wordt de coach naar een geblindeerde auto van Florentino Pérez gevoerd, de president van Real. Als een dief in de nacht zal hij vertrekken, hoogst ongebruikelijk.
Even later stapt hij uit en loopt naar de spelersbus van Inter. Daar staat de boomlange verdediger, Marco Materazzi - bekend van kopstoot en tatoeages. Wat volgt is een langdurige omhelzing waarbij Mourinho erg moet huilen. Kort daarop gaat hij terug naar de auto en verdwijnt in de nacht. 
The Times beschrijft wat er vervolgens gebeurde: in grote haast meldde de Real-president dat de club een nieuwe coach heeft, terwijl Mourinho op dat moment nog muurvast is verklonken aan Inter... Blijkbaar is hier de gedachte leidend, dat voor geld alles te koop is.
De krant speculeert wie de afkoopsom van Mourinho nu moet betalen en hoe een en ander in zijn werk zou kunnen gaan. Samengevat: de voetballerij is een toverwereld, zie de 2de link.

Bron(nen):   YouTube  The Times