Dit meisje heeft Joran wel overleefd…..

ABC News, een van de grote netwerken van de VS, heeft vanavond een interview met Melody Granadillo. En dat interview is commercieel zo interessant dat het station vast een preview heeft verzorgd. Want Melody Granadillo was zeven maanden lang het vriendinnetje van Joran en Joran is nog altijd hot in Amerika, zeker in relatie tot meisjes. 
Melody Granadillo is over Joran erg te spreken. “Hij was fantastisch”, vertelt ze vrijdag in het interview. “We konden uren met elkaar praten en keken elkaar graag lang in de ogen.” De 23-jarige was halsoverkop verliefd geworden op Joran. Ze waren toen beiden 17 jaar en ontmoetten elkaar op een verjaardagsfeestje in Aruba. Granadillo heeft alle foto’s en e-mails uit die tijd bewaard. 
Ook schreef ze haar gevoelens over de relatie dagelijks op in een dagboek. “We flikflooiden heel wat af”, schreef ze over haar eerste seksuele ontmoetingen met de huidige moordverdachte. “Hij wilde een lap dance. Het was een geweldige nacht. Romantisch en we hadden veel lol. Ik gaf hem nog een zuigzoen.” “Hij loog om van alles en nog wat”, aldus Granadillo. Ook zou hij haar diverse malen hebben bedrogen. De twee bleven al die jaren contact houden, ook toen het onderzoek naar de vermiste Natalee Holloway liep. De ex-vriendin beweert nog vlak voor de moord op Stephany Flores contact met hem te hebben gehad.

Bron(nen):   ABC news  Exclusieve beelden Peruaanse cel Joran van der Sloot