18 jarig Duits meisje verkracht in trein in India

Twee dagen na het bericht over de groepsverkrachting van een vrouw uit Denemarken in New Delhi komt het bericht dat een Duits meisje van 18 is verkracht in een trein in India. Het meisje, in India om als vrijwilligster mee te werken aan een opbouwproject, lag te slapen in een eerste klas rijtuig dat haar moest brengen naar de plaats van het project. Ht was de trein van Mangalore naar Chennai Terwijl ze sliep werd ze overweldigd door een medereiziger. De man bedreigde haar met de dood als ze zou schreeuwen en dus heeft het meisje haar lot zwijgend ondergaan. De dader, een gastarbeider uit Bihar, zou zijn aangehouden. Een 33-jarige Poolse vrouw werd vorige week verkracht door een taxichauffeur met wie ze van Mathura in het Noorden van India onderweg was naar de hoofdstad Delhi. Alvorens de taxichauffeur zich aan zijn klant vergreep, verdoofde hij haar. Het incident vond plaats voor de ogen van het 2-jarige dochtertje van de toeriste. Het laatste jaar dringt tot de buitenwereld door hoe onveilig de positie van vrouwen is.

Bron(nen):   Der Spiegel      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. De Staatsburger

  Wie stuurt zijn achttienjarige dochter nou naar zo’n gevaarlijk land?

  • meesan

   Een achttienjarige is een volwassene die zonder toestemming van de ouders kan gaan en staan waar ze wil.

   (in antwoord op De Staatsburger)
 2. ger

  Wat is er toch aan de hand met zo’n land?
  Kan niemand zich daar normaal gedragen?
  Misschien moeten we er een groot hek omheen zetten en er een gevangenis van maken.
  In ieder geval een negatief reisadvies om mee te beginnen.

 3. Prikker

  Dit duurt nu al te lang om nog langer incidenten te noemen, tijd voor een internationaal negatief reisadvies voor India.
  Eens kijken hoe snel er dan dingen veranderen daar.

 4. Pietje_Precies

  oooh was ze vrijwillig hier, ik dacht vrij gewillig…..??

 5. Revolutionary Socialist Media

  Daar hoor je Geert Wilders nooit over klagen. Misschien omdat India een Hindostaans land is en geen Islamistisch land. Over Pakistan heeft de PVV wel genoeg te zeggen. Wilders kan er niet genoeg van om te vertellen over de ”achtergesteldheid” van moslim mannenn, maar je hoort niets van hem over het gedrag van Joodse kolonisten, Afrikaanse christenen en Hindostaanse manen die wreedheden plegen. Nee, de PVV klaagt alleen over het gedrag van moslim jongens.

Reacties niet toegestaan