Homohaters sterven eerder

Als je niks ziet in homoseksualiteit en de rechten van homo's, dan behoor je tot de groep mensen waar meer hartproblemen voorkomen, met als gevolg een kortere levensduur. Een studie vergeleek de Amerikaanse sterftecijfers van de afgelopen twee decennia met sociologische gegevens van de doden. Het blijkt dat mensen die de wereld verdorven vinden en met name boos zijn over de oprukkende homo's eerder dood gaan. Hoe die samenhang precies in elkaar zit is niet zo maar te zeggen. Maar een theorie is dat mensen met homohaat meer stress hebben, omdat ze boos zijn op de wereld en op (veel) andere mensen. Die stress kan leiden tot extra belasting van het hart. Mensen met stress eten slechter en drinken meer en ook dat kan meespelen

Bron(nen):   Pacific Standard      

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. AT

  Met andere woorden; heb elkaar lief en je hart gaat langer mee.

  • Har Davids

   Vermoedelijk gaat deze stelling op voor alle haters van wat dan ook. Het is ook niet niks als je je de hele geconcentreerd bezig houdt met groepen waarmee je geen contact wenst, en er is voor elk wat wils: homo’s, Joden, Moslims, ouderen, jongeren, buitenlanders binnen Nederland, buitenlanders elders.

   (in antwoord op AT)
 2. Marcel van Houten

  Staatsburger zal niet lang leven, wat jammer….

 3. Lio

  Wat een bullshit en onzin. Zelfs heleboel nazi’s zijn 90 jaar en veel ouder geworden. Hoe oud je wordt heeft alleen met je genen te maken en niet met dit soort hokus pokus verhaaltjes. Je kunt de grootste Evil on earth zijn en toch met gemak stokoud worden. Het enige wat telt is de genen die je bij je geboorte hebt mee gekregen.

 4. Karl Ruprecht Kroenen

  En hatelijke homos dan?
  Sterven die ook eerder?

Reacties niet toegestaan