Huis piloot verdwenen toestel onderzocht

Nu hoegenaamd vaststaat dat de vermiste Boeing van Malaysia Airlines is gekaapt wordt ook onderzoek gedaan naar de piloten. De Maleisische politie doorzoekt het huis van de piloot van de vermiste Boeing . Dat meldt persbureau Reuters op basis van een bron bij de politie. Het onderzoek naar de vermissing van het toestel richt zich nu ook op de bemanning nadat is vast komen te staan dat het vliegtuig bewust van koers is veranderd en dat de communicatie-apparatuur is uitgezet. De vliegtuigmaatschappij meldde eerder dat de gezagvoerder een ervaren piloot was met een uitstekende staat van dienst.  

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dutchy

  “Nu hoegenaamd vaststaat dat de vermiste Boeing van Malaysia Airlines is gekaapt wordt ook onderzoek gedaan naar de piloten.” het is een theorie, staat helemaal niet ‘hoegenaamd’ vast.

  • Karl Ruprecht Kroenen

   Je weet toch ook wel dat een theorie voor sınɥǝıɹp pɹɐɹǝb in de regel al meer dan genoeg is om iets als waarheid te presenteren?

   (in antwoord op Dutchy)
   • Dutchy

    helaas maar al te waar. Wel grappig, de vorige keer dat ik er kritiek op had, werd het verwijderd, WEL is er op vooruit gegaan 😉

    (in antwoord op Karl Ruprecht Kroenen)
    • Karl Ruprecht Kroenen

     Meestal op zondag ochtend als sınɥǝıɹp pɹɐɹǝb dingen gepost had en had hij nog wel eens de neiging om een hem niet welgevallig commentaar weg te bonjouren.
     En dan ging het niet om iets wat ongepast was.
     Gewoon inhoudelijk reageren was al genoeg.

     Prompt daarop postte ik het weer ,en dan onder een andere naam.

     Beetje stiekem zulk gedrag.
     Als een kleutertje dat boos het spelbord wegslaat als ie niet kan winnen, maar tegenwoordig, valt het wel mee en laat ie al meer staan.
     Alhoewel, de laatste keer kon ik een keer de reacties op mijn post niet zien als ik ingelogd was, en dus ook niet reageren, wel als ik uitgelogd was.
     Dat was dus ook gewoon lopen treiteren.

     (in antwoord op Dutchy)
 2. De Staatsburger

  Die piloot moet wel een groot huis hebben dat hij er een Boeing in kan verstoppen.

 3. Karl Ruprecht Kroenen

  Update;

  Het huis van de piloot en de wijk waarin het huis zou staan is plotseling van de kaart verdwenen en nergens meer te vinden.

Reacties niet toegestaan