Drank & seks bij de Nederlandse marine

Samenleving
door Admin
donderdag, 03 april 2014 om 7:30
welingelichtekringen header 1
Niet alleen de Secret Service-bewakers van Obama laten de teugels soms vieren in diensttijd. Ook bij de Nederlandse marine is alweer een rel rond seks en drugs. Onlangs bleek er al een zeer uit de hand gelopen feest aan boord van Nu was er aan boord van een schip een soortgelijk incident met in de hoofdrol twee leden van de aan boord meevarende ’special forces’ van het Korps Mariniers en twee vrouwelijke vlootmilitairen. Ze zijn, volgens De Telegraaf na ontdekking van hun escapades van boord gehaald en terug naar Nederland gestuurd.
Volgens medebemanningsleden ging het teruggestuurde viertal zich bij een recent feestje aan boord eerst te buiten aan zwaar drankgebruik. Vervolgens belandden de twee mariniers bij de in kennelijke staat verkerende marinevrouwen op de kamer, alwaar ze in intieme poses met elkaar werden betrapt.
In 2000 haalden marinevrouwen op het fregat Bloys van Treslong het wereldnieuws toen ze topless afscheid namen van internationale collega’s bij een NAVO-oefening. Sindsdien waren er meerdere affaires.