Bijverdienste: bejaarde vrouw injecteert foute bilfillers en verminkt 12 vrouwen

Karla (75) uit Zoetermeer bood heel goedkope behandelingen aan die jonge meiden de billen van hun idolen beloofden. Alleen AOW is tenslotte ook geen vetpot. Ze rekruteerde haar klanten vooral onder Curaçaose meiden; ze komt zelf ook van de eilanden.

Maar haar behandelingen waren niet alleen goedkoop, maar ook gevaarlijk.

Achter haar in de rechtzaal zaten woensdag enkele van de twaalf vrouwen die (blijvende) fysieke en geestelijke klachten overhielden aan de geïnjecteerde bilfillers. Beschadigde zenuwuiteinden, pijnscheuten in de liezen en de billen, stekend en brandend gevoel, zweertjes met pus, bobbels, harde plekken, bloedingen in de billen, pijn in gewrichten, moeite met slapen en zelfs een depressie. Volgens HLN leerde ze het kunstje met de billen in drie weken in Venezuela. Ze heeft er een diploma van.

Ze dacht dat de permanente fillers, die in Nederland nu zijn verboden, ‘onschadelijk’ waren.  De 500 euro die ze per behandeling incasseerde gaf ze niet aan bij de Belastingdienst. “Ik woonde lang op Curaçao. Daar heb ik ook nooit belasting betaald.”

Vrouwen die kwamen klagen werd aangeraden niet zo te zeuren. 'Wie mooi wil worden moet pijn lijden.' Soms kregen ze een hap suiker, want dat hielp ook.

Karla., zelf Jehovagetuige, vraagt om vergeving ‘uit de grond van mijn hart’. “Ik mishandel mijn medemens niet. Heb die vrouwen niet expres ziek gemaakt of schade toegebracht. Het spijt mij enorm. Ik wil dat ze mij vergeven.”Bron(nen):   HLN