Philip Morris geeft geheim knalfeest

De aanwezigen mochten er met niemand over praten, maar het was ongetwijfeld een mooi feestje dat Philip Morris gaf in het Amsterdamse Undercurrent. Zeshonderd kroegbazen en sigarettenverkopers genoten van gratis cocktails, vrouwelijk schoon, veel sigaretten natuurlijk en een optreden van De Jeugd van Tegenwoordig. En dat slechts een paar dagen voordat 1230 mensen hun ontslag kregen van de sigarettenboer. ‘Dit feest had eigenlijk nooit door mogen gaan’, zegt een betrokkene tegen het AD. De aanwezigen moesten een geheimhoudingsverklaring ondertekenen, maar daar heeft niet iedereen zich aan gehouden. Een promotiemodel twittert: 'Op het feestje van afgelopen zondag leek het anders geen crisis'. Bij Philip Morris zien ze het probleem niet zo: ‘het betrof een gesloten feest ter ere van de wereldwijde lancering van ons product. Achteraf kun je daar van alles van vinden, maar in termen van 'spijt' wens ik niet te spreken. Het ontslag van onze werknemers is al spijtig genoeg’. Bron: AD

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Meester Proper

  Een geheim feest voor 600 man? Ja ja, het zal wel.

 2. Divert

  Tja, als je met een overcapaciteit van 80 miljard peuken per jaar zit dan is het natuurlijk een grote schande als je iets aan promotie van je product doet bij je klanten… Dan kun je beter in een hoekje gaan zitten huilen, dan trekt je handel vanzelf wel aan…. Toch?

 3. Apekool

  Dit hele verhaal laat precies ook zien waarom de hele brievenbus-firma methode zo’n slecht idee is: wel de lusten (fiscaal voordeel) maar niet de lasten (werknemers).
  Reden voor een feest dus!

 4. Kees Cornelder

  De winst van Philip Morris klotst straks nog hoger tegen de plinten als die nare, geldopslurpende werknemers uit het bedrijf zijn geschopt. Ik vind dat mag nu al beste gevierd worden. SNAP DAT NOU TOCH EENS!

Reacties niet toegestaan