Hij zocht een schat onder zijn huis, maar wordt nu vermist

Een Pakistaanse jongeman (19) zit sinds zaterdag opgesloten in een tunnel van 15 meter, die hij zelf gegraven heeft onder zijn huis om een ​​schat te vinden op advies van een waarzegster. Hulpdiensten proberen hem te redden, maar de kans dat dit gaat lukken is klein. 'Het zou een wonder zijn hem levend te vinden'. De jongen was al meer dan een jaar bezig met het graven van de tunnel, toen die boven hem instortte. Een waarzegster had hem verteld dat een Sikh familie in zijn huis had geleefd voor de scheiding van India en dat ze hun fortuin hadden begraven voor ze het land ontvluchtten. Veel gezinnen hebben destijds hun bezittingen verborgen in de hoop om later terug te komen om ze op te halen. De politie arresteerde de ouders van de jongen en is nog op zoek naar de waarzegster.

Bron(nen):   La Dernière Heure      

2 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Kopje thee

  … en waarom werden die ouders gearresteerd?

  • Karl Ruprecht Kroenen

   Die zijn waarschijnlijk zelf naar een waarzegster gegaan en hebben deze waarzegster betaald om raad te krijgen , zie jij zo een jongen daar zelf zomaar heengaan?

   Zijn ouders hebben hem dit verteld, en hij is gaan graven.
   Nu het fout is gegaan plakken ze het hele verhaal op de jongen en een waarzegster.
   Wellicht is er geeneens een waarzegster in het spel.
   Alleen maar hebberige ouders die het verhaal van de Sikhs kenden en er achter kwamen dat die in hun huis gewoond hebben.

   (in antwoord op Kopje thee)

Reacties niet toegestaan