Er was mogelijk een vierde dader in Deurne

Er was mogelijk een vierde overvaller betrokken bij de overval op de juwelier in Deurne. De zus van een van de doodgeschoten overvallers van juwelier Goldies in Deurne heeft de politie daarover informatie gegeven. Dat zei advocaat Peter Plasman maandagavond. Plasman staat de moeder en de zus van een van de dode overvallers, Abdel H., bij.
 De zus heeft de vermeende derde en vierde overvaller niet zelf gezien, maar heeft uit informatie die ze achteraf heeft verzameld conclusies getrokken over de mogelijke andere verdachten. Zij meent zeker te weten dat deze bij de overval betrokken zijn, aldus Plasman.
De vrouw is niet bang voor represailles, omdat toch al bekend is dat zij verhoord is en het feit dat ze dit open en bloot vertelt haar juist wel beschermt, aldus de advocaat. „Ze is ervan overtuigd dat haar broertje niet de regisseur is van de overval. Ze heeft tot vier uur 's nachts op de dag voor de begrafenis op het bureau gezeten. Ze heeft de betrokken personen op naam 'aangewezen', ze had niet alle details, maar wel zo dat er uit te rechercheren was wie het waren.”

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Jannie Ooms

    Hoe komt het toch, dat die Marokkaanse meiden doorgaans wél deugen?

  2. Meester Proper

    “Minder! Minder! Minder!”

Reacties niet toegestaan