8 bizarre redenen om te scheiden

 1. Vrienden
  Als goede vrienden gaan scheiden vergroot dat de kans dat jij ook gaat scheiden met 75%. Conflicten van het ene koppel springen over op het andere, alsof het besmettelijk is.
 2. Het scheidingsfeestje
  Dat brengt je misschien ook op een idee. Karen Elson en Jack White gaven een echtscheidingsfeest om hun 6e huwelijksverjaardag en hun nakende scheiding te vieren. 'We zijn dankbaar voor de tijd die we samen hebben doorgebracht en die we nog zullen doorbrengen als vrienden en co-ouders', zeiden ze.
 3. Facebook
  Volgens advocaten is Facebook onderhand bij bijna iedere echtscheiding betrokken. Sommigen stemmen zelfs het moment dat ze de scheiding op hun prikbord zullen aankondigen op elkaar af. En uiteraard is dat dan een primeurtje.
 4. De tv
  Vergeet de gepassioneerde minnaar. Een Indiase vrouw vroeg de echtscheiding aan nadat ze van haar man niet meer naar haar geliefde soaps mocht kijken.
 5. De papegaai
  Een Chinese vrouw besloot te scheiden nadat de papgaai verklapte dat haar man vreemd ging. Het beest kende ineens nieuwe woorden en zinnen, zoals 'echtscheiding', 'ik hou van je', 'wees geduldig, liefje'.
 6. Het huishouden
  Je hoort wel eens vaker dat stellen ruzie maken over wie wat moet doen, maar een overenthousiaste echtgenoot is ook niet alles. Een Duitse vrouw vroeg na 15 jaar huwelijk de scheiding aan, omdat haar man teveel met het huishouden bezig was en teveel poetste. De druppel die de emmer deed overlopen, was het slopen van een muur 'omdat die vies was'.
 7. De cake
  Een Chinese man verliet zijn vrouw omdat ze teveel cakes bakte. De man zei dat hij al misselijk werd bij het horen van het woord alleen al.
 8. Geld
  Dmitry Ryboloyley betaalde wel een hele hoge prijs voor zijn herhaaldelijke affaires. Dmitry Ryboloyley is de 10e rijkste man van Rusland en zijn vrouw Elena was bereid een schikking te treffen voor 3,8 miljard pond.

Bron(nen):   The Daily Telegraph