Iedereen boos op jagende cheerleader

De 19-jarige Kendall Jones (cheerleader bij de Texas Tech University) heeft zich de woede op de hals gehaald van duizenden dierenliefhebbers. Inmiddels tekenden al meer dan 97.000 mensen een petitie tegen Kendall om te proberen dat zij haar foto's van facebook haalt. Op haar facebook post ze namelijk regelmatig foto's van zichzelf waar ze breedlachend en gewapend op doodgeschoten wilde dieren zit. Haar redenen: Ze vindt het vlees lekker en ze wil gezinnen in Afrika helpen. Ze schreef: 'Gewoon een video om te laten zien hoe blij deze dorpelingen zijn met olifantenvlees en eiwitten. Dit dier voedt alleen al 100 gezinnen!' Een van de reacties: 'Het kost ongeveer één dollar per dag, misschien minder, om een Afrikaans kind te voeden. Het kost ongeveer 40.000 dollar om op een olifant te jagen in Zuid-Afrika. Dus, maak de rekensom, schat. Probeer niet om je zinloze bloeddorst te rechtvaardigen door het te verkleden als een humanitaire daad.' Kendall lijkt zich vooralsnog niets aan te trekken van de reacties en rekent op het presenteren van een tv-show waarin ze tijdens het jagen gefilmd wordt.

Bron(nen):   AD      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. marianne martens

  97.000 mensen zijn niet iedereen, niet iedereen is tegen. er is wel wat anders aan de hand met deze lachende vrouw maar dat kun je haar niet aanrekenen
  want ze is geboren in Texas.Motto:” oog om oog, tand om tand” of te wel
  geen beschaving.

 2. harrr

  “Ze vindt het vlees lekker”

  Tsja.. nou eet smakelijk dan maar met die grote kat.
  Maar tsja.. yanks -> idiots.

 3. Zmirlap

  Mooi man, bedreigde dieren afknallen. Dan lever je een echte bijdrage aan deze planeet. Ik zou er graag een paar Angolese anti stroop units op af sturen….

 4. Har Davids

  Met de blote handen een echt roofdier doden, dan mag het van mij. Het levert in ieder geval interessante beelden op.

 5. Meester Proper

  Wat een schatje ♥♥♥

 6. Hans H

  Hopen op een ‘jachtongelukje’.

Reacties niet toegestaan