Als je van hem/haar af wilt

Er zijn 50 ways to leave your lover, volgens de hit van Paul Simon. The Independent zette de meest hilarische op een rij. Het kan per fax, post-it of via een klikkende papegaai. Maar je kan het ook bij Oprah aankondigen of een hit uitbrengen waarin je je partner afmaakt. Enfin, hier een selectie spectaculaire break-ups.

Via sms
Kevin Federline, Britney Spears’ exman, ontving het nieuws van hun scheiding per sms, tijdens een tv-opname. Zijn reactie werd door de camera vastgelegd.

Per fax
Naar verluidt dumpte Daniel Day-Lewis de franse actrice Isabelle Adjani per fax – nadat ze hem verteld had dat ze zwanger was. Fijn.

Bij Oprah
Matt Damon vertelde Oprah dat hij en Minnie Driver niet langer samen waren. Het was voor het eerst dat Minnie dat hoorde.

Schrijf een hit waarin je je partner zwart maakt
Het is nog steeds een mysterie over wie Carly Simon's You're So Vain gaat. Mick Jagger enDavid Bowie wortden genoemd. Een ding is zeker. Ze zijn gedumpt.

Stuur een 'break-up' kaart

Er zijn kaarten voor elke gelegenheid, zelfs voor het verbreken van een relatie. Een favoriet is de kaart waar een olifant op staat met de boodschap: ik zal je nooit vergeten. (Ook Leuk: En toen kwam er een olifant met een hele lange snuit en die blies…)

Kom erachter dat je vrouw je zus is

In 2008 kwam het bizarre verhaal aan het licht over een tweeling die bij geboorte van elkaar gescheiden waren en die elkaar later in leven ontmoetten en trouwden. Ze annuleerden het huwelijk toen ze achter de waarheid kwamen.

Cryptisch
Toen Tom Cruise en Nicole Kidman uit elkaar gingen verklaarde Cruise: Nicole weet waarom. Hij ontweek alle vragen, terwijl Kidman nu nog steeds niet wat er mis ging.

Laat een knuffel de boodschap overbrengen
Eenn Amerikaans bedrijf dat Break Up Bears heet, verstuurt een sombere teddybeer die een tasje met het afscheidsbriefje bij zich heeft. Degene die de bons krijgt, mag de beer houden.

Claim dat het huwelijk niet geldig was
Mick Jagger liet zijn negenjarige huwelijk met Jerry Hall annuleren toen hij uitvond dat hun Hindu huwelijk op een Indonesisch eiland geen rechtsgeldigheid had.

Laat je verklikken door de papagaai
Volgens Xinmin News, ontdekte een Chinese vrouw die terug kwam van vakantie, opmerkelijke sporen van ontrouw; de papegaai zei dingen als: scheiding, heb geduld, ik hou van je.

Meteen enorm bord aan een paal
Een onbekende man heeft zijn vriendin met enorme borden aan telefoonpalen in Sidney. Op de eerste stond: Jennifer, wil je met me trouwen? En op de tweede stond: Geintje. Het is uit.

Bron(nen):   The Independent  Overgangstergirls