Grieks eiland staat te koop

In Griekenland staat een eiland te koop voor slechts 15 miljoen euro. Het eiland ligt in de golf van Evia, ongeveer honderd kilometer van Athene en draagt de naam Trinity Island. Vanaf Athene ben je binnen 1,5 uur op het eiland, dat bereikbaar is per boot of helikopter. Het eiland van 13 hectare groot heeft onder andere zijn eigen kerkje en wachttoren uit de zeventiende eeuw. Daarnaast beschikt het eiland ook over 350 olijfbomen, een aantal fruitbomen, een eigen bar en is er ruimte voor drie speedboten. Uiteraard is er ook een strandhuis aanwezig met vier slaapkamers, is er ook een huis met twee slaapkamers voor het personeel en is er verder nog een gastenverblijf met ruimte voor twee gasten. Het eiland was jarenlang in handen van de Griekse koninklijke familie en onder andere Winston Churchill en The Beatles brachten al een bezoekje aan het eiland. Voor meer informatie en foto’s kun je een kijkje nemen op de website van Vladi Private Islands.

Bron(nen):   Daily Mail      

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. marianne martens

  binnenkort aardbeving ?

  • Karl Ruprecht Kroenen

   Nah, anders was ie al weg denk?

   Weet je wat Marianne , ik koop het eiland gewoon en nodig bepaalde reaguurders van hier ook eens uit om een tijdje te komen relaxen.

   Jij mag uiteraard komen, sınɥǝıɹp pɹɐɹǝb mag ook komen, wellicht dat hij onder het genot van een goede fles rosé,wat vers gevangen vis van de grill en een vriendelijk gesprek wat ontspant en ook eens de andere kant van zaken leert zien.

   (in antwoord op marianne martens)
 2. Remi

  Wat voor Wimlex en zijn Argentijnse bruid?

  • meesan

   Bedenk eens hoeveel hekwerk daar wel niet omheen moet om het eiland tegen indringers te beschermen.

   (in antwoord op Remi)

Reacties niet toegestaan