Verdrietige fans ver weg gehouden van begrafenis Whitney Houston

Samenleving
door Admin
zaterdag, 18 februari 2012 om 00:00
welingelichtekringen header 1
De beslissing van Whitney Houstons familie om de begrafenis priv te houden valt niet zo goed bij haar fans. Het gebied rondom de kerk in Newark, New Jersey waar de dienst wordt gehouden, is met dranghekken afgezet. Fans en belangstellenden kunnen alleen met verrekijkers een glimp van de New Hope Baptist Church opvangen. We begrijpen dat het zwaar is voor de familie, maar wij rouwen ook, zei een van de droevige fans. Eerder op de ochtend reed de goudkleurige lijkwagen voorbij, een grote W prijkte op de ramen.
Veel Amerikaanse televisiestations zenden de kerkdienst live uit. Onder de genodigden onder meer Oprah Winfrey, Mariah Carey, Jennifer Hudson en Kevin Costner.
Whitney Houston overleed op 11 februari in de badkuip van haar hotel in Beverly Hills. Inmiddels is het officile onderzoek gestart naar haar dood. Doktoren en apothekers krijgen binnenkort dagvaardingen in de bus in een poging duidelijk te krijgen of de voorgeschreven medicijnen die in haar suite lagen met haar dood te maken hadden.
Speech op begrafenis van Kevin Costner: http://bit.ly/w5QdhQ
Bron(nen): WashPost