Vrouw werd gedrogeerd en verkracht na Tinder-date.

Een 28-jarige Nieuw-Zeelandse vrouw werd tijdens een afspraakje gedrogeerd en verkracht. De date kwam tot stand via de Dating app Tinder. De vrouw was op een zakenreis in Sydney. Ze had wat vrije tijd en besloot op date te gaan met een lokale man. Tijdens de date voelt de vrouw zicht duizelig worden. In een bar ontmoet ze een paar vrienden van haar date. Van de rit naar het appartement van de man herinnert zij zich niets meer. Wel weet ze dat ze in het appartement door meerdere mannen verkracht is. De volgende ochtend verliet ze het appartement en vertelde alles aan haar collega’s, zij schakelden de politie in. De State Crime Command's Sex Crimes Squad is een onderzoek gestart. Inspecteur Michael Haddow waarschuwt voor de gevaren van online afspreken. ''De meerderheid van de mensen die dating websites en apps gebruikt doen dat met de juiste reden, maar er zijn een aantal seksuele roofdieren die moderne technologie gebruiken om potentiële slachtoffers te vinden''.

Bron(nen):   Metro      

16 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Karl Ruprecht Kroenen

  Ze heeft immers akkoord aangeklikt bij de licentieovereenkomst voor eindgebruikers van Tinder, en in deze overeenkomst is gedrogeerd en verkracht worden voor eigen gebruik gewoon toegestaan.

 2. kletsmajoor

  Waarom wordt hier de indruk gewekt dat de verkrachting iets met Tinder (of met online daten i.h.a.) te maken heeft? Zijn er statistieken die laten zien dat de kans op date rape hoger is bij online daten?

 3. Jan Terlouw

  ze moet verkracht zijn door moslims want die hebben een monopolie op verkrachtingen. De linkse kliek in nieuw Zeeland probeert dat te verdoezelen. Wilders heeft wederom gelijk!

  • Karl Ruprecht Kroenen

   Jij begint het eindelijk door te krijgen!

   Dat je traag van begrip bent hebben wij reeds gezien, maar dat je nu plotseling toch in staat blijkt om te zien wat er werkelijk speelt is prettig nieuws.

   “Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.”

   Ga zo door MihammeJannemanne!

   Toch vergeet je nog een ding ; Tinder is uiteraard een Zionistisch complot, dat moge duidelijk zijn…..

   (in antwoord op Jan Terlouw)
  • Wilders

   Inderdaad volgens de Wilders aanhangers zullen het wel moslims geweest zijn. Of ze zien hun eigen fouten door de vingers. Maar anderen beschuldigen gaat heel makkelijk af.

   (in antwoord op Jan Terlouw)
  • Burgermans

   Goed om te lezen dat de politiek-correcte schellen u van de ogen zijn gevallen.

   (in antwoord op Jan Terlouw)

Reacties niet toegestaan