Opa vermoord door XTC in pudding

Samen met zijn nieuwe liefde wilde de 89-jarige Robert Paridaens uit het Vlaamse Pepingen zijn oude leven vol familieruzie achter zich laten. Maar daar stak zijn familie een stokje voor. Bang om de erfenis te verliezen, mengden ze een groot aantal XTC-pillen door zijn vanillepudding. Dat overleefde de oude man niet. Zijn schoonzoon, kleindochter en haar echtgenote zijn nu, na een jaar onderzoek, opgepakt.

Paridaens overleed al in november 2013, schrijft Het Laatste Nieuws. 'Hij moet gestorven zijn in zijn slaap want we vonden hem dood in bed. Vreemd. Hij was nog kwiek. Maar hoe gaat dat met oude mensen', klonk het in de familie, die zo wist het hele dorp al tijden achter de erfenis aan zat.

En toen er een nieuwe dame in het leven van de oude man kwam, waren ze bang dat zij roet in het eten zou gooien. Na een zoveelste ruzie riep Robert dat hij er samen met zijn liefde vandoor zou gaan en dat de drie 'geldwolven' niks zouden erven.

Op 4 november vorig jaar had het duistere drietal er genoeg van. Ze tikten een aantal xtc-pillen op de kop, mengden ze door de pudding en Robert, die zijn bord helemaal leeg at, viel direct dood neer.

Het Openbaar Ministerie rook onraad, vanwege eerdere bedreigingen en startte een onderzoek. Uit het toxicologisch rapport bleek dat de man is vergiftigd. Twee van de drie verdachten zouden al gedeeltelijk hebben bekend.

Bron(nen):   Het Laatste Nieuws      

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  Zelf zoiets meegemaakt bij ziekte ==>overlijden vader : (geadopteerde) zoon die maar aan een ding dacht …
  Dat zijn dan de mensen die jaren je poep en pis hebben opgekuisd, razend word ik bij het lezen van dit artikel.

 2. martijnhoekstra

  De zin van de dag is ‘Maar hoe gaat dat met oude mensen’, klonk het in de familie, die zo wist het hele dorp al tijden achter de erfenis aan zat.’. Weet U wat deze zin betekent? Schrijf het antwoord op een gefrankeerde een briefkaart, en stuur deze naar giro 555. U maakt kans op een voedselpakket.

 3. Zmirlap

  In ieder geval wel voldoende serotonine in de kop op moment van overlijden. Kan erger…

 4. AAFJE

  Ja, wat is het nou? Er staat ze “vonden hem dood in bed” en “hij viel dood neer”. Hebben de kinderen zijn lichaam van de eettafel verplaatst naar zijn bed? Heeft hij de pudding in bed opgegeten? Maar dan val je niet, want je ligt al.

  Aha: op de site van de krant staat te lezen: “Robert at de portie helemaal op en viel meteen dood door de overdosis.
  Die avond legden de drie de gestorven Robert nog in zijn bed. Pas ‘s
  ochtends verwittigden ze de begrafenisondernemer en disten ze het
  verhaal op dat hij in zijn slaap gestorven moest zijn.”

  Duidelijk…..

  • Windows 8

   Het artikel ging door de Jeannettenator. Beetje te vergelijken met Google translate 😀

   (in antwoord op AAFJE)
 5. Burgermans

  Er zijn ergere manieren om dood te gaan.

Reacties niet toegestaan