Bizarre beautytrend: gekleurd okselhaar

Steeds meer vrouwen laten hun okselhaar groeien en het mag kennelijk gezien worden. De nieuwste trend is namelijk om het haar onder de oksels in een knalkleur te verven. De Amerikaanse haarstyliste Roxy Hunt was een van de eerste die het okselhaar van haar klanten ging kleuren. Ze vindt dat vrouwen hun okselhaar moeten omarmen en zich niet verplicht hoeven te voelen om het af te scheren. Ook anderen zien hun blauwe, paarse, of groene okselharen als een statement tegen sociale druk en 'doen wat hoort'. Een Latina blogger schrijft: 'Als jong meisje word je altijd  gezegd: geen haar is mooi. Dat is perfectie. Dat is onzin en het voelt zo krachtig om er tegen in te gaan'. Op Instagram verschijnen ondertussen tientallen foto's van vrouwen die het haar onder hun oksels in felle kleuren hebben geverfd. Feeling blue: Rain (pictured) volunteered as a guinea pig for her friend, stylist Roxie Hunt, who wants to 'celebrate pit hair' by dyeing it  Sharing the love: Dozens of women have posted pictures of their colored armpit hair on Instagram Social media sensation: Hundreds of women have shared images and videos of themselves with dyed armpit hair  

Bron(nen):   Daily Mail      

14 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  Nu nog het gras op de poes en ik ben gelukkig.

 2. vandehoedenderand

  Kom op. Dit gaat weer nergens over. Debiliteit ten top.

 3. catchit64

  Óf ik wil het niet zien óf het is weer een typisch onzin stuk. Vrouwen in mijn omgeving zijn gelukkig nog heerlijk glad geschoren.

 4. Dead Silence

  De dames op de foto sporen niet. Desalniettemin respecteer ik hun keuze.

 5. Buck Danny

  Nou, nou, wat een statement. Als je dan zo rebels bent en voor de rechten van okselhaar opkomt durf dan ook echt okselhaar te tonen, zo naturel en zo veel mogelijk. Dit lijkt meer op een plekje graffiti.

 6. Pietje_Precies

  Gaap, teveel tijd…

 7. Paulraw

  Die hype is weer snel over…

 8. Karel Kritisch

  Bah bah.

 9. Volledig

  Niet elke scheet is een trend.

 10. Burgermans

  Bizarre uglytrend zul je bedoelen.

Reacties niet toegestaan