Studente slaapwandelt naar de koelkast en komt zo kilo’s aan

Een Schotse studente beweert dat ze in haar slaap de koelkast plundert zonder dat ze het merkt. Ze zou daardoor kilo's zijn aangekomen. Kate Archibald staat regelmatig 's nachts op om grote hoeveelheden eten naar binnen te werken. Daarna gaat ze weer in bed liggen. De volgende ochtend kan ze zich niets van haar nachtelijke vreetbuien herinneren, zo luidt haar verhaal. In een jaar tijd ging ze van kledingmaat 38 naar 44. Ze zegt zelf last te hebben van Nocturnal Eating Disorder (NED). Dat zou vaker voorkomen bij gebruikers van ADHD-medicijn Adderall en doet mensen 's nachts hunkeren naar voedsel. 'Ik had in het begin werkelijk geen idee hoe het kwam dat ik steeds zwaarder werd,' vertelt Archibald. 'Ik had ruzie met mijn huisgenoten over al het eten dat steeds weg was. Maar ik was er van overtuigd dat ik niets had gegeten. Pas toen ik 's ochtends wakker werd met chocoladewikkels om me heen, bedacht ik dat ik in mijn slaap moest hebben gegeten.' Archibald heeft meerdere dingen geprobeerd om haar probleem op te lossen. 'Ik sloot mezelf op in mijn kamer met gezonde snacks. Maar het lukte me toch om de kamer uit te komen en de koelkast te vinden. Nu probeer ik al het voedsel dat ik eet te compenseren met heel veel naar de sportschool gaan.'

Bron(nen):   The Telegraph      

8 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  ER was eens een vreetzak die een verhaaltje verzon.

 2. harrr

  ik heb eens een koelkast met een hangslot erop bewonderd omdat de kids dat ding leegvraten (en zopen).. wellicht is dat een optie? ….

  • Windows 8

   “‘Ik sloot mezelf op in mijn kamer met gezonde snacks. Maar het lukte me toch om de kamer uit te komen ”
   En als je dat niet gelooft …:D

   (in antwoord op harrr)
  • Windows 8

   “‘Ik sloot mezelf op in mijn kamer met gezonde snacks. Maar het lukte me toch om de kamer uit te komen ”
   En als je dat niet gelooft …:D

   (in antwoord op harrr)
 3. Zmirlap

  So what.

 4. Xander

  Ik loop klaarwakker naar de koelkast en strompelde volgevreten en slaperig terug…

 5. Burgermans

  Klinkt eerder als een smoesje voor te dikke vrouwen, Desiree.

 6. Nynja Witjes

  Gewoon een excuus verzinne voor de extra kilo’s en de vreetbuien.. je kan het beter BED noemen maar goed.. Ik vind dit echt onzin.. maar das mijn mening..

Reacties niet toegestaan