Leraar doet treurige vondst in pak Kellogg’s

Ruim twee maanden geleden sloot de Kellogg's-fabriek in het Canadese Ontario na meer dan 100 jaar zijn deuren. Geschiedenisleraar Stephane Gaudette (47) vond het allerlaatste pak Frosties dat in de fabriek is gemaakt. De fabrieksarbeiders schreven op de zak die in het pak zat: 'Dit is de laatste zak ontbijtgranen voor de Canadese markt van Kellogg's London die in de fabriek van Ontario van de band is gerold.' Het bericht is ondertekend door drie oud-werknemers, waaronder Mike Cascadden. 'Het is een triest artefact', zei Gaudette over de vondst. Meer dan 100 jaar zorgde de Kellogg's-fabriek voor economische zekerheid in de regio. Tal van families werkten er hun hele leven.
Cascadden vertelt aan de Toronto Star: 'Toen ik vernam dat het om de laatste verpakking ging, pakte ik de zak en schreef de boodschap er op. Twee collega's zetten hun naam eronder.' Zelf werkte Cascadden 24 jaar bij Kellogg's. Zijn vader en grootouders sleten er hun hele carrière. Cascadden werkt nu in de automobielindustrie, maar mist de Kellogg's-fabriek nog steeds. Over zijn bericht zegt hij nog: 'Dit is mijn erfenis, Kellogg's is mijn dna.'

Bron(nen):   AD      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Burgermans

  Niet te vreten, die rotzooi.

  • Allard

   Niet zeuren want anders krijg je een trechter in je mond en dan wordt het er zo ingegoten, een beetje melk er achter aan.

   Vreten zul je!

   (in antwoord op Burgermans)

Reacties niet toegestaan