Een foto die het verhaal vertelt van de Middellandse Zee

Het is geen foto van een overvolle boot, afgeladen met bange Afrikanen. Het is het beeld van een bootje van een Griek, aan de kust van Rhodos. De man komt terug van zee met het dode lichaam van een zwart jongetje. Verdronken op weg naar een beter leven. Hij had zo gehoopt..APTOPIX Greece Migrants Drown

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  We gaan de emotour op.

 2. Dead Silence

  3Huis, het lijkt mij beter dat je naar Griekenland gaat om daar te helpen, i.p.v. hier tranentrekkende berichtjes te posten.

 3. knier

  Flikker toch op met die goedkope emo blackmail,wanneer komen al die huilers eens met een plan van aanpak om dit soort beelden te voorkomen?
  Wat voor ouders zijn het trouwens om je kind aan dergelijke risico’s bloot te stellen?

 4. Peter Bakker

  Weet niet precies wat de huidskleur van het jongetje toevoegd aan dit verhaal.

 5. DennisK

  Onderstaande reacties: typisch het Nederland anno nu: hufterig, chagerijnig, egocentrisch. Wat een horkerig K.U.T.L.A.N.D. is NL geworden de afgelopen 15 jaar. De ellende is zo groot op deze planeet dat men alle mogelijkheden grijpt om een beter leven te krijgen, is dat zo gek? Ik gun het NL dat er weer eens iets komt zoals een grote watersnoodramp (pas maar op, wij tarten de natuur, loopt de Randstad eenmaal onder, pompen we niet zo maar leeg), komt er weer eens wat bescheidenheid en empathie.

Reacties niet toegestaan