Het lijkt wel een computerspel: drone filmt verwoestende aanvallen bij Damascus

Het lijkt een trailer voor een oorlogsfilm of een slecht schietspel op de computer, maar het is de weerzinwekkende realiteit van Damascus. Deze dronebeelden tonen haarscherp de verwoestingen in de Syrische hoofdstad. Ze zouden zijn gemaakt door Alexander Pushin, cameraman bij de Russische staatstelevisie. Rusland wil met de beelden extra steun vergaren van het volk voor de interventie in Syrië. Ze tonen het offensief van het Syrische regeringsleger om de rebellen uit de buitenwijken van Damascus te verdrijven. Te zien is hoe rebellen onder vuur liggen door tanks, mortiervuur en Russische Sukho-jets.

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Apekool

  En dat allemaal omdat ‘het westen’ (onder aanvoering van de VS) zo nodig moest aansturen op regime change, na de grote successen in Afghanistan, Irak en Libië.

  • bladvoormijnmond

   Wat erger is; Nu klagen over vluchtelingen en ze gelukszoekers noemen

   (in antwoord op Apekool)
   • Apekool

    Nederlanders hebben het volste recht om hierover te klagen, ik kan mij namelijk niet herinneren ooit voor een Amerikaanse president te hebben gekozen.
    Kom ook niet aanzetten met het idee dat we in Nederland werkelijk wat te kiezen hebben, alle partijen die niet aan de extremen zitten lopen aan de leiband van Brussel en de VS.
    Zag je Markje ‘ik heb geen visie’ Rutte vorige week aan zijn colaatje lurken? Als een labrador met een speelbot…

    (in antwoord op bladvoormijnmond)
   • Burgermans

    Spamhoer!

    (in antwoord op bladvoormijnmond)
 2. Burgermans

  Het blijft toch een raadsel waarom het Westen de moslimterroristen in Syrië steunde in plaats van het seculiere regime.

Reacties niet toegestaan