Eagles of Death Metal wil als eerste optreden na heropening Bataclan

Eagles of Death Metal wil de eerste band zijn die gaat spelen na de heropening van de Bataclan. Dat verklaarde Jesse Hughes, de frontman en medeoprichter van de band, in een interview met de directeur-generaal van Vice, Shane Smith. 'Omdat ik daar was toen het gedurende één minuut stil was. Onze vrienden kwamen en stierven. Ik wil terug en leven'. In het interview beschrijven de leden van de band in detail wat er gebeurde in de Bataclan op vrijdag 13 november.     [embed]https://youtu.be/n74HBrrFnIc[/embed]

Bron(nen):   Vice      

16 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Blargh

  jaja, aandachtshoeren

  • Calhoun84

   En wat vraag jij dan met deze achterlijke reacties?

   (in antwoord op Blargh)
   • Blargh

    Waar zie jij een vraag?

    (in antwoord op Calhoun84)
    • Calhoun84

     in 80% van jouw reacties waarin je indirect om aandacht vraagt.

     (in antwoord op Blargh)
     • Blargh

      Jouw analyse is subjectief …

      (in antwoord op Calhoun84)
     • Calhoun84

      Volledig subjectief maar jouw reactie over deze band is ook niet echt gebaseerd op een uitgebreide analyse met feiten vanuit een objectief oogpunt 😉

      (in antwoord op Blargh)
     • Blargh

      Ik krijg de idd subjectieve indruk dat de band de gebeurtenis (of de pers er rond) aan het uitmelken is.
      Mijn reaguursels hier brengen, helaas, niks op.

      (in antwoord op Calhoun84)
     • Calhoun84

      Ik denk persoonlijk niet dat ze dit doen om de boel uit te melken of omdat ze er zelf beter van willen worden. Ik geloof oprecht dat het ze niet in de koude kleren gaat zitten en dat het goed is voor het verwerkingsproces wanneer ze hun optreden in Parijs afmaken. Ik geloof best dat mensen in staat zijn om een slaatje te slaan uit deze ellende (waarbij ik niet onopgemerkt wil hebben dat Wilders de eerste was die dit deed), maar in dit geval denk ik dat de impact te groot is op het persoonlijke leven van de bandleden om hier een slaatje uit te slaan.

      (in antwoord op Blargh)
     • Blargh

      Lijden / rouwen doe je in stilte …

      (in antwoord op Calhoun84)
     • Calhoun84

      Jij misschien, maar dat geldt natuurlijk niet voor iedereen. Rouwverwerking is persoonlijk en op ontzettend veel manieren vorm te geven.

      (in antwoord op Blargh)
     • Blargh

      Keiharde reclame voor je band met “kijk ons eens hoe aangedaan we zijn” is idd ook een vorm > <

      (in antwoord op Calhoun84)
     • Calhoun84

      Aardig wat reacties verwijderd….

      (in antwoord op Blargh)
  • jandan

   en dat komt van de pooier van alle pvv aandachtshoeren…

   (in antwoord op Blargh)
   • Blargh

    Psssst Dijsselbloem heeft iets gezegd:

    “Onze MinFin geeft dus Geert Wilders gelijk. Wat dacht u van quotes als “met de huidige instroom dreigen we [de verzorgingsstaat] op te blazen, want we hébben dat geld en die huizen niet.”. Of deze: “we zouden samen moeten investeren in vluchtelingenkampen en grensbewaking. Als dat niet gaat, moeten landen hun eigen maatregelen nemen om hun eigen maatregelen te nemen om hun samenleving te beschermen.” Huh? Maar… Wacht eens even… Nederland kon de vluchtelingenstroom toch makkelijk aan? Het zijn toch allemaal chirurgen, ingenieurs en professoren? Ons is toch verteld dat de migrantenstroom banen zou opleveren en de economie een boost zou geven? En wie anders zei was een onderbuikxenofoob. Maar nu beweert de MinFin dat onze samenleving het niet aan kan, de verzorgingsstaat kapot gaat en de grenzen dan dus dicht moeten.”

    (in antwoord op jandan)
 2. Burgermans

  Misschien dat ze hun kinderachtige naam eens kunnen veranderen, de adelaren van doodsmetaal, dat klinkt als een terreurgroep.

 3. Blargh

  Aandachtshoeren ….

Reacties niet toegestaan