In Syrië laat IS kinderen gevangenen doodschieten en onthoofden

In Syrië laat IS kindsoldaten jacht maken op gevangenen in een soort van 'spel'. De gevangenen liggen in donkere gewelven van ruïnes en kunnen niet ontsnappen omdat ze met hun handen op de rug gebonden zijn en aan zware kettingen liggen. Jonge jongens worden aangemoedigd om hen te vinden en te doden. Zes jongens werden geselecteerd om deel te nemen aan de executies rond Deir Ezzor, in de buurt van de Iraakse grens. Een jongen heeft zijn gezicht bedekt voor hij 'op jacht' gaat. De video - die te zien is op de site van The Post Online - laat schokkende beelden zien. De gevangenen worden van een korte afstand doodgeschoten. Eén gevangene wordt door een kind onthoofd. Dit kind zou een Yezidische jongen zijn die bij Sinjar door IS ontvoerd werd. De film, getiteld 'To The Sons of Jews' laat ook zien hoe de jongens worden geïndoctrineerd, hoe ze religieuze teksten bestuderen en gevechtstechnieken aanleren. De video werd geüpload naar een hosting site, waar de Islamitische Staat regelmatig propaganda-video's post. Hoe schokkend de video ook is, is het niet ongewoon dat IS kinderen inzet bij executies. In juli werd een video getoond van een kind dat een gevangene onthoofdt en in maart moest een kind een ‘Israëlische spion’ doodschieten. Eerder dit jaar ging het Amerikaans persbureau Associated Press naar een school waar de volgende generatie van IS werd opgeleid. De kinderen keken naar video's van onthoofdingen en kregen te horen dat zij ze op een dag ook zouden uitvoeren.

Bron(nen):   The Post Online      

18 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Blargh

  uitroeien , tot de laatste moslim , er is geen andere manier.
  Islam is de kanker

 2. jandan

  teken dat ze aan het verliezen zijn, er is bijna geen volwassene meer over die voor ze dood wil gaan.

  • Jan Leul

   De jeugd heeft de toekomst. Wat wij in Nederland hebben met Cruijff courts dat hebben ze bij IS met dit soort ‘trainingen’ . Gelukkig vormen de miljoenen wereldwijd protesterende moslims een krachtig tegengeluid en staan de tijdelijk naar Europa gevluchte Syrische mannen te popelen om hun land te bevrijden.

   (in antwoord op jandan)
   • jandan

    neuzelen op niks af ben je altijd al goed in geweest…
    ik heb je nog nooit kunnen betrappen op enig tegengeluid bij het extreem rechtse geweld dat massaal oprukt.

    (in antwoord op Jan Leul)
    • Jan Leul

     Artikel gaat over de zoveelste overtreffende trap van IS sadisme wat morgen overigens echt niet verdwenen is.

     (in antwoord op jandan)
    • Blargh

     want dat maakt deze perverse indoctrinatie goed?

     (in antwoord op jandan)
    • Ko Herent

     Laat jij je dan maar lekker onthoofden door de buurjongen straks.

     (in antwoord op jandan)
    • Jos

     Een krachtig tegengeluid van miljoenen moslims in Europa (‘niet in de naam van onze profeet!’) is inderdaad de enige oplossing tegen de aantrekkingskracht die deze moordmachine op hun jongeren uitoefent. Genoeg islamitische jongerenwerkers en imams die daar inmiddels achter zijn, alleen de Jandannen van deze wereld, die alles tegen de klippen op blijven relativeren (ja maar zij zijn ook niet goed… man, ‘massaal extreem rechts geweld’ waar bazel je over!) snappen het niet.

     (in antwoord op jandan)
     • jandan

      de rechtse blinde wegkijkers en goedpraters zijn in opkomst.
      je hoort er overduidelijk bij…

      (in antwoord op Jos)
   • Blargh

    The sarcasme is strong in this one

    (in antwoord op Jan Leul)
 3. Dead Silence

  In Afghanistan ook hoor. Even registreren op Ogrish.nl en u kunt smullen.

 4. Jan Leul

  Als kind speelden we cowboytje,waren je vingers het wapen en je mond de kogels (pang pang) . Deze kinderen zijn al zo geestelijk de vernieling in geholpen door de zich ware volgers van de islam noemende sadistische moordmachines dat het nooit meer goed met ze komt. Uit humaniteit en zelfbescherming ben je eigenlijk verplicht om dat hele zooitje verknipten van de aardkloot weg te vagen.

 5. Ko Herent

  Het is wachten op de Koerden…die maken die hele berg menselijk afval af. Als je het woord Koerd noemt schijten ze al in hun pyamabroek.

 6. limbo

  afgrijselijke beelden en

 7. Burgermans

  De religie van de dood.

Reacties niet toegestaan