‘Noord-Afrikaanse mannen’ randden tientallen vrouwen aan in Keulen tijdens nieuwjaarsnacht

Een grote groep mannen, volgens ooggetuigen van Noord-Afrikaanse afkomst, heeft tijdens de nacht van 31 december op 1 januari tientallen vrouwen bestolen of aangerand aan het centraal station van Keulen. Veel mannen zouden dronken zijn geweest.De politie kreeg daarover al zestig meldingen, waarvan een kwart over seksueel misbruik, zo melden verschillende Duitse media maandag. In totaal zouden er tachtig slachtoffers zijn, al ligt het werkelijke aantal waarschijnlijk nog hoger. Er zijn nog geen verdachten opgepakt. De Nederlandse media zijn omzichtig in de berichtgeving, maar kwaliteitsmedia als Welt en Spiegel vertellen een duidelijk verhaal. Volgens de Frankfurter Allgemeine vonden ook gelijksoortige gebeurtenissen plaats in Hamburg. De daders zouden 'vooral uit Noord-Afrikaanse of Arabische landen' komen, aldus politiechef Wolfgang Albers aan Spiegel Online. De daders maakten gebruik van de drukte om vrouwen lastig te vallen en te bestelen. 'Er zijn veel seksuele misdrijven gepleegd, die soms zeer ernstig waren', zegt Albers. 'Vrouwen werden belaagd en mensen die tussenbeide kwamen, werden bedreigd', vertelt de 44-jarige Frank Püschel aan de Kölner Stadt-Anzeiger. Volgens hem waren er niet genoeg agenten aanwezig.

174 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Ko Herent

  ” Wir schaffen das”.
  Een zootje barbaren binnen halen, wie haalt het in zijn hoofd.

  • Dead Silence

   Antwoord: de fascistische stichters van het imploderende Vierde Rijk in Brussel en haar verraders, in opdracht van de VS, zodat Europa maatschappelijk en economisch (VW) kaputgemacht wordt en de VS op Europees grondgebied oorlogje met Poetin kan spelen op termijn.

   (in antwoord op Ko Herent)
  • Legija

   “Wir schaffen das”, om dat zooitje gespuis Europa weer uit te schoppen, hoelang gaan de mensen dit alles nog pikken?

   (in antwoord op Ko Herent)
 2. Vogelbeest

  “Het was een ‘volledig nieuwe dimensie van geweld,’ zei de Duitse politiecommissaris Wolfgang Albers maandag tijdens een persconferentie. Er zijn tot nog toe zestig aangiften van zedendelicten en diefstal gedaan, meldt de Frankfurter Allgemeine Zeitung.” (Elsevier)

  Minstens 60 in Keulen, 80 in Stuttgart. Hamburg is nog aan het tellen.

  Niets van zeggen hoor! Dan ben je een laagopgeleide onfatsoenlijke rechtsextremistische racist! Dit zijn maar incidenten. Allemaal.

  • Calhoun84

   Nee hoor (niet zo in de slachtofferrol kruipen). Dit soort ” mannen” moet je als het ook maar enigszins mogelijk is bij de kraag pakken en boven Libië pas weer loslaten.

   (in antwoord op Vogelbeest)
   • Jos

    Daar voorziet onze wetgeving niet in, of wel?! Als er al zo gediscussieerd wordt of je een veroordeelde terrorist de 2e nationaliteit mag ontnemen, is jouw voorstel al helemaal niet te verwezenlijken. Goede registratie, en dus shifting, bij de poorten is wel te doen en broodnodig, al was het maar om een signaal af te geven: we laten niet over ons heenlopen, er zijn regels!
    Let wel, ik zeg niet dat dit vluchtelingen zijn. Met de misogynie van doorgedraaide noord-Afrikanen heeft elke vrouwelijke bewoner van een Europese stad wel eens kennisgemaakt in haar leven. Echter, dat het nu zo openlijk uit de klauwen loopt heeft ZEKER te maken met het feit dat het westen zo over zich heen laat lopen! De teneur is de laatste tijd zo overduidelijk: weg met ons, kom maar binnen, doe je ding. Dit tuig ziet dat we bang zijn, dat we alles wegwuiven met onze politiek correcte krampreflexen…

    (in antwoord op Calhoun84)
  • Legija

   Natuurlijk mag je hier niets van zeggen of vinden, maar het is wel weer eens en te meer, de keiharde waarheid! Het is allemaal gespuis, zie het bewijs…google maar eens op ‘verkrachtingen Zweden’….er staat Europa nog heel wat te wachten! En die achterlijke Samsom maar gillen, dat wij er hier wel 200.000 kunnen hebben, het wordt tijd dat deze slappe hap politici maar eens het veld moeten ruimen, en plaats maken voor echte vaderlanders!

   (in antwoord op Vogelbeest)
   • Heinz

    Wordt de oprechte Mohammedaan ook niet gewoon opgeroepen de ongelovige honden te onteren?

    (in antwoord op Legija)
    • Legija

     Natuurlijk……het opruiende sprookjesboek van hun even zo dubieuze sprookjesvriendje…..heb er nog honderden in een ‘brand-aanbieding’, zijn namelijk niet te verkopen!

     (in antwoord op Heinz)
  • Tabasco Raremaster

   Ach, ook als hoogopgeleid projectiel die er iets van kán zeggen kan beter zijn bek houden wegens alle links extremisten die blijkbaar iets incidenteels misten.

   (in antwoord op Vogelbeest)
 3. Knier

  Driehut is zeker met verkantie? Anders was dit artikeltje nooit geplaatst.

  • Blargh

   Jawel hoor, het stond in elke pers dus ook ANP en het belangrijkste voor de 3hoer : reclameinkomsten

   (in antwoord op Knier)
 4. Blargh

  Es Geht los

  “De verkoop van handwapens en pepperspray neemt toe in Oostenrijk en Duitsland. Vermoedelijke reden: de enorme stroom van asielzoekers waarmee deze landen te maken hebben.

  Het aantal peppersprays dat is verkocht in Duitsland is in de afgelopen twee maanden met 600 procent gestegen, meldt Focus Online maandag.”

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/11/Migratiecrisis-wapenverkoop-stijgt-in-Oostenrijk-en-Duitsland-2714932W/

 5. Rita Lynn

  Quote “Er zijn veel seksuele misdrijven gepleegd, die soms zeer ernstig waren’, zegt Albers.”

  Sorry? Sexuele misdrijven zijn altijd ernstig of is die Albers een extremist die vind dat dit wel kan?

 6. Legija

  Het topje van de ijsberg, van wat nog komen gaat, en vooral maar blijven binnen halen….arme ‘mensen’? Het vuilnis komt hierheen…..hun eigen vrouw en kinderen laten zij achter…

 7. Blargh

  “Wat zij daadwerkelijk denken is wat deze prediker op 1:22 gewoon eerlijk (over ons) vertelt: “They wished they were dead. They have lost their fertility! So they look for fertility in our midst! We shall give them fertility! We will breed children with them [their women]”. Die twee zaken zijn de essentie, en wij laten het gebeuren. Maar net als Oostenrijkers, slaan ook Duitsers nu massaal wapens in. Zou er iets in de lucht hangen?”

  “Volgens de NOS waren het “groepjes mannen”. Volgens de rest van de wereld waren het zo’n 1000 moslimachtige islamieten die in de Koran geloven en onderschrijven dat Mohammed de zegel der profeten is. Wel doet men verder erg hard hun best te ontkennen dat hier vluchtelingen bij betrokken waren, de Nobele Wilde is immers louter goedaardig.”

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/01/dit_continent_draagt_een_kort_rokje.html

  • jan

   Nu stel ik wel vast,dat racisme naar moslims niet bestaat.
   Daar hoeven ze niet meer mee aan te komen.
   Wat een vals en smerig geloof.
   Bah.

   (in antwoord op Blargh)
 8. Blargh

  Europe ”on the verge of civil war” – Swiss army chief’s urgent warning
  Society in western Europe is on the verge of breaking down amid chaotic violence caused by economic dislocation, mass immigration and terrorism. This is not the view of some ‘crazy survivalist’ but of the head of the Swiss Armed Forces.

  http://speisa.com/modules/articles/item.php?itemid=2323

 9. Blargh

  Her gaat men duiding daders NIET uit de weg

  http://www.dumpert.nl/mediabase/6708460/61257113/duitse_verslaggever_durft_het_te_zeggen.html

  • jandan

   her?

   (in antwoord op Blargh)
   • Blargh

    inhoudelijk weer niks in te brengen en dan ga je neuzelen over lettertje

    (in antwoord op jandan)
    • jandan

     dat heb ik van je afgekeken, een spiegel voor je…

     (in antwoord op Blargh)
    • Calhoun84

     HAHAHAHA. Kom op zeg, ik vind het helemaal niet erg dat jij dat ook doet (ik negeer dat ondertussen) maar waarom klaag je bij jandan over datgene wat jij ook dagelijks doet op deze site?

     (in antwoord op Blargh)
 10. kwikfit

  Kom kom, dat doen blanke Duitsers ook…. niets aan de hand dus
  *Elke reactie hierop zal gezien worden als extreem rechts c.q. discriminatie.

 11. Burgermans

  Het gelijk van PEGIDA/Wilders.

  • Calhoun84

   Helemaal niet. Dat dit kan gebeuren weet iedereen, daar heb je geen Wilders voor nodig. Wilders ziet alleen alle vluchtelingen als schuldig in plaats van alleen de schuldigen. Het tuig, of het nu gaat om vluchtelingen of derde generatie allochtonen, dat het nodig vindt om vrouwen lastig te vallen moet je ze hard als mogelijk aanpakken.

   Je hebt nu eenmaal een bepaalde doelgroep dat vast zit in antiwesterse propaganda waarbij men denkt dat losbandigheid de norm is in Europa. Ik heb zelfs eens vluchtelingen gesproken die verbaasd waren dat hier gewoon gezinnen woonden omdat ze oprecht geloofden dat iedereen hier maar wat rondneukt en dat vrouwen in Europa als lustobject worden gezien. Gelukkig waren dit mensen dat hier bang voor waren, maar er zullen ook vast “mensen” die daar misbruik van denken te kunnen maken. Dat soort mensen moeten eerst maar eens wennen in een gesloten opvang.

   En dan ligt het er ook nog aan waar mensen vandaan komen, vanuit Syrië geven ze weinig overlast. In Zwolle in twee jaar tijd zo goed als geen last gehad. Afrikanen zijn vaak wat problematischer. Het is jammer dat we in Europa geen selectie willen maken tussen vluchtelingen.

   Zo zwart/wit als het op deze site soms lijkt is het allemaal niet.

   (in antwoord op Burgermans)
   • Burgermans

    Geen vluchtelingen, geen massaverkrachtingen.
    Nederland moet zo snel mogelijk de grenzen sluiten voor deze gelukszoekers uit Allahoe Akbarlanden waar ze mensenrechten niet eens kunnen spellen. Met het importeren van de ellende uit de derde wereld schiet niemand wat op.

    (in antwoord op Calhoun84)
    • Calhoun84

     Zelfde bullshit als de stelling: geen Katholieke Kerk, geen pedofiele.

     (in antwoord op Burgermans)
     • Burgermans

      Aantoonbaar onjuist.. Nergens ter wereld komt zoveel pedofilie voor als in landen waar de pedoprofeet (VZMH) wordt aanbeden.

      (in antwoord op Calhoun84)
     • Calhoun84

      Dat zeg ik, dezelfde bullshit 😉

      (in antwoord op Burgermans)
     • Burgermans

      Daar waag ik het toch stellig mee oneens te zijn. De leerstellingen van de verkrachter en woestijnrover Mohammed (VZMH) wakkeren immers aanranding en terreur aan. De leerstellingen van Onze Verlosser doen dat niet.

      (in antwoord op Calhoun84)
     • Calhoun84

      Ik verdedig de leerstelling van de islam ook niet, integendeel. Ik zie het zelfs als een schone taak om de vluchtende moslims te bevrijden van die dwaalleer. Maar daar hadden we het helemaal niet over.

      (in antwoord op Burgermans)
     • Blargh

      Dwaalleer?
      Want uw god is uiteraard de enige echte ware oppergeest?

      (in antwoord op Calhoun84)
     • Calhoun84

      Uiteraard, moslims worden voorgelogen over Jezus en Zijn kruisiging (moslims geloven immers dat Jezus niet aan het kruis heeft gehangen maar dat God er voor zorgde dat het zo leek om vervolgens een paar honderd jaar later een engel naar Mohammed te sturen om te vertellen dat het toch Jezus niet was).

      Ik heb een goede band met moslims, maar ik ben niet zo vrijzinnig om het Evangelie niet te willen delen. Dat mensen Jezus niet aannemen wanneer ze het Evangelie hebben gehoord dan is dat hun eigen keuze, zolang wij ze de kans maar geven.

      (in antwoord op Blargh)
     • Blargh

      “dat God er voor zorgde dat het zo leek om vervolgens een paar honderd jaar later een engel naar Mohammed te sturen om te vertellen dat het toch Jezus niet was”
      Echt? Whoahahahahah, alles kan in sprookjes, dat is wel duidelijk.
      Hier hebben we een spreekwoord : “zot zen doe ni zier”

      (in antwoord op Calhoun84)
     • Legija

      Fijne ‘mensen’, deze moslims, arme vluchtelingen…..ongetwijfeld zijn er ook een paar goede, maar ook die moeten niks hebben van dit schorem! Geloof toch meer in Servische Tijgers, Roofkatten en Witte Adelaars……misschien stukje heimwee…?

      (in antwoord op Calhoun84)
     • Blargh

      Ik hen anders ook nog wel een paar verhaaltjes die véél geloofwaardiger zijn en tenminste échte goden verwoorden. Niet zo van die slappe hippiefiguurtjes

      (in antwoord op Calhoun84)
     • jandan

      jij waagt helemaal niks, je verstopt je elke dag weer achter je geloof

      (in antwoord op Burgermans)
     • Heinz

      Offtopic en op de persoon. Dus gemeld.

      (in antwoord op jandan)
     • Burgermans

      Probeer niet te veel over mij te fantaseren maar gewoon inhoudelijk te reageren, knul.

      (in antwoord op jandan)
     • Burgermans

      Dat waag ik te betwijfelen, knul.

      (in antwoord op jandan)
     • Heinz

      Héé Burgermans, waarom zet je er steeds (VZMH) achter? Is dat niet iets teveel van het goede en teveel eerbetoon?

      (in antwoord op Burgermans)
     • Burgermans

      Ironie, Heinz, ironie.

      (in antwoord op Heinz)
     • Heinz

      Ja dat begrijp ik, echter… kies dan (T.E.A.B) dat is toch beter dan een echt eerbetoon?

      (in antwoord op Burgermans)
     • jandan

      aantoonbaar onjuist, maar bij de gristelijke wegkijkers komt dit niet zo goed uit…

      (in antwoord op Burgermans)
     • Blargh

      aantoonbaar zei u ?

      “Bacha bāzī (Persian: بچه بازی‎‎, literally “boy play”; from بچه bacha, “child”, and بازی bāzī, “game”) is a slang term in Afghanistan for a wide variety of activities that involve homosexual child sexual abuse and pederasty. The perpetrator is commonly called Bacha Baz (meaning “pedophile” in Persian). It may include to some extent child pornography, sexual slavery, and child prostitution in which prepubescent and adolescent boys are sold to wealthy or powerful men for entertainment and sexual activities.”

      https://en.wikipedia.org/wiki/Bacha_bazi

      (in antwoord op jandan)
     • Burgermans

      Toon maar aan, dan. Ik wed dat je dat niet kunt.

      (in antwoord op jandan)
     • Heinz

      Pedofeet (T.E.A.B)

      (in antwoord op Burgermans)
     • Blargh

      Worden pausen dan ook aangemoedigd een pedofeet te volgen?

      (in antwoord op Calhoun84)
     • Jos

      Mwah, nee, niet met je eens. Vluchtelingen of niet, dit zijn seksueel gefrustreerde mannen met een exotische, lees: islamitische, achtergrond die zich en masse verenigen in hun minachting voor westerse vrouwen. Dit kun je niet even slap relativeren, dit moet je onderkennen en met die onderkenning komt ook het besef dat je dweilt met de kraan open als je er nóg miljoenen toelaat op dit overvolle continentje. Miljoenen jonge, kansloze, seksueel gefrustreerde mannen – ga jij ze even heropvoeden met een Maatschappelijk Oriëntatie Cursusje?

      (in antwoord op Calhoun84)
     • Calhoun84

      Nee, dat is geheel onjuist. Ik werk nu twee jaar met vluchtelingen en het groepje dat waar jij over schrijft is redelijk klein. Zelfs in een AZC met alleen mannen hebben vrouwelijke vrijwilligers (in ieder geval bij ons) geen problemen ondervonden. Dit waren met name Syriers, daar heb je vrijwel geen last van. Gastvrije, vriendelijke en goed opgeleide mensen. De stadjes hebben een redelijk westerse en liberaal gedachtegoed. Ook logisch, ze zijn immers opgegroeid in een seculiere samenleving (met westerse toeristen, Syrië was geen achtergesteld gebied immers). Het zijn ook moslims, maar een heel ander volk dan Noord-Afrikanen, Somaliërs, Afghanen, Irakezen, Centraal Afrikanen etc. Je kunt niet alle mensen op een hoop gooien omdat ze moslim zijn. Religie is een belangrijk onderdeel van iemand zijn identiteit maar ik heb ondertussen wel geleerd dat er veel meer factoren van invloed zijn.

      (in antwoord op Jos)
     • Jos

      Wat precies is ‘geheel’ onjuist? U oordeelt op basis van uw persoonlijke ervaringen met ‘hoog opgeleide en vriendelijke’ Syriërs. Die heb ik ook. Onderhoud zelfs al tien jaar een zeer goede vriendschap met een Syriër uit Damascus, maar hij deelt uw naïviteit niet.
      Door een gebrekkige registratie is er op de vluchtelingenstroom van dit moment hoegenaamd geen zicht, het is dus helemaal niet duidelijk hoeveel van die beschaafde Syriërs van de eerste lichting hier nog tussen zitten. Dat ten eerste. Ten tweede heeft u nu nog helemaal geen zicht op de problemen op de lange termijn. Gastarbeiders van weleer roerden zich ook niet, dat deden hun (klein)kinderen wel voor hen – de eerste lichting was destijds ook redelijk seculier, nu is dat wel anders. Dat patroon, van verharding en valse vaderlandsliefde ken ik van binnenuit – het is een bekende dynamiek onder 2e en 3e generaties, ongeacht religieuze achtergrond, dat is waar. Ik gooi zeker niet alle moslims op een hoop, maar die factoren die van invloed zijn waar jij over spreekt, zijn o.a kansen op woon- en arbeidsmarkt, en die zijn voor asielzoekers nog slechter dan voor autochtonen op dit moment. Je moet wel blind zijn om de problemen zo te relativeren.

      (in antwoord op Calhoun84)
     • Calhoun84

      “U oordeelt op basis van uw persoonlijke ervaringen met ‘hoog opgeleide en vriendelijke’ Syriërs.”

      Niet alleen Syriërs, het laatste jaar wel voornamelijk. Wat mij betreft zijn persoonlijke ervaringen prima input om je mening te vormen.

      “Onderhoud zelfs al tien jaar een zeer goede vriendschap met een Syriër uit Damascus, maar hij deelt uw naïviteit niet.”

      Jammer dat je denkt dat je jouw mening kracht bij moet zetten door een ander naïef te noemen omdat diegene een andere mening heeft. Vooral jammer omdat je verder één van de weinig bent op deze site die zijn mening probeert te beargumenteren. En nu wat punten waarin ik het met je eens ben.

      “Door een gebrekkige registratie is er op de vluchtelingenstroom van dit moment hoegenaamd geen zicht, het is dus helemaal niet duidelijk hoeveel van die beschaafde Syriërs van de eerste lichting hier nog tussen zitten.”

      Uiteraard, helemaal waar. Wat mij betreft zou de registratie bij de buitengrenzen een stuk beter mogen. Maar dat wij als Europa niet in staat zijn om eensgezind op te trekken om de crisis het hoofd te bieden mag (wat mij betreft) niet de reden zijn om de grenzen maar te sluiten. Wat mij betreft selecteren we puur op vluchtelingen uit oorlogsgebieden. Ik vind het onethisch om de landen in de regio op te laten schepen met 100% van de vluchtelingen en ik vind dat wij on steentje bij moeten dragen. Sterker nog, wat mij betreft mogen er wel wat meer bij. Maar we moeten ze wel behandelen als vluchtelingen, ze hebben het recht om asiel aan te vragen maar we moeten niet iedereen ook maar even asiel verlenen natuurlijk. Maar ook hier geldt wat mij betreft, vluchtelingen hoeven niet het dupe te worden van onze onkunde/besluiteloosheid. Daarnaast maakt ik mijzelf hard voor de mensen die reeds hier zijn, niet voor de instroom (los van een verdeelsleutel). Wat betreft dat laatste hebben mensen nog wel eens moeite om daar onderscheid in te maken.

      “Ten tweede heeft u nu nog helemaal geen zicht op de problemen op de lange termijn”

      Geen zicht, maar het is een redelijk open deur. Dat migranten een groot deel van de onderlaag vormen is wel degelijk een gegeven. Wel is het zo dat dit probleem groter is bij mensen die om economische motieven vluchten. Maar ook wat dit betreft pleit ik voor een onderscheid in vluchtelingen en asielzoekers. Nogmaals, hoewel iedereen het recht heeft om asiel aan te vragen moet Europa duidelijk zijn dat het de bedoeling is dat men weer teruggaat zodra dit enigszins mogelijk is. Dat kan een aantal jaren duren, maar zolang je daar open en eerlijk in bent dan heb ik daar geen bezwaar tegen. Ook moeten wij ons hard maken voor een kortere procedure. Hoewel duidelijkheid belangrijk is, vind ik het ook van de zotte dat we kinderen van een jaar of 18, die hier het grootste deel van hun leven wonen, terug willen sturen omdat wij onze wet- en regelgeving niet op orde willen of kunnen maken.

      “k gooi zeker niet alle moslims op een hoop, maar die factoren die van invloed zijn waar jij over spreekt, zijn o.a kansen op woon- en arbeidsmarkt”

      Ik begrijp hier je punt, maar ik doelde op die “mannen” in het artikel. Seksuele frustratie kom je bijvoorbeeld wel tegen bij Afghanen en Somaliërs. Daar zijn mannen het niet gewend om met vrouwen om te gaan. Ik kan mij niet voorstellen dat deze problemen ook spelen bij Syriërs, Irakezen etc. Met name die eerste groep is het gewend om met vrouwen om te gaan. Vrouwen, zeker in de steden, liepen daar ook gewoon “vrij” rond net als hier en veel westerse vrouwen hebben Syrië bezocht. Dat zijn de factoren van invloed waar ik op doelde met betrekking tot dit artikel. Ik geloof er helemaal niets van dat Syriërs zich massaal schuldig maken aan aanrandingen en verkrachtingen. Bij sommige andere groepen heb ik daar meer beeld bij.

      “Je moet wel blind zijn om de problemen zo te relativeren” Problemen moet je altijd relatieveren om tot een gedegen oplossing te komen. Zeker in een tijd waarin een hele groep als afval of ongedierte wordt gezien alleen om het feit dat ze vluchteling zijn (ook door een kleine doch luide groep.) In een steeds harder wordende maatschappij is relativeren juist een verademing.

      Samenvattend: Ik bekommer me om de mensen die hier zijn en blijf hopen dat Europa ooit eensgezind op gaat treden om de buitengrenzen fatsoenlijk in de hand te houden. Zoals het nu gaat is het niet vol te houden, maar daar zijn de vluchtelingen niet schuldig aan. En hoewel veel mensen dit zit als een teken dat Europa zijn beste tijd heeft gehad, zie ik dit juist als argument om Europa zo federaal als mogelijk te maken.

      (in antwoord op Jos)
     • Jos

      Ik noem je niet naïef omdat je een andere mening hebt perse, maar omdat die mening getuigt van een naïef, christelijk wereldbeeld, dat op zich heel lovenswaardig is, met die andere wang, god is liefde, enzovoort, maar geen kans van slagen heeft in de harde, van terrorisme vergeven wereld waarin we ons nu bevinden. Ik vind het aan de ene kant goed dat je aan die principes vasthoudt – iemand moet het doen – aan de andere kant zie ik dat je krampachtig relativeert wat niet meer te relativeren is. Wat betreft die seculiere asielzoekers moet je maar eens het relaas lezen van deze ongelovige, geemancipeerde Arabische in dagblad Trouw:

      “Hoe wordt er in jouw azc over de gebeurtenissen in Keulen gesproken?
      “Dat weet ik niet, want ik praat niet veel met de mensen daar. In hun hoofd leven ze nog in het land waar ze vandaan komen. Gisteren droeg ik een zwart jurkje, toen zeiden islamitische vrouwen tegen me dat ik er uitzag als een ‘bitch’. Daar bedoelen ze geen ‘rotwijf’ mee, maar ‘hoer’. Laatst maakten ze er een probleem van dat ik de douche uitkwam met een handdoek om me heen. Aan de manager had ik niets, die zei ‘We hebben hier moslims’, en dat ik niet meer zo uit de douche mag komen. Ik word verdrietig van dat soort dingen. Toen ik hierheen kwam dacht ik hier respect zou krijgen, maar moslims krijgen dat meer dan ik.”

      (in antwoord op Calhoun84)
     • Tabasco Raremaster

      Hoezo overvol.
      Als het aan mij ligt lokken we ze allemaal hierheen.
      Inpolderen die Markerwaard gvd!
      Hele Ijselmeer mag dicht.
      Niet dat je er dan nog op kan bouwen hè, maar dan is de hele wereld van ons.

      Met ons bedoel ik natuurlijk het nazaat van tuig wat ooit over de zeven zeeen heerste.

      (in antwoord op Jos)
    • Blargh

     De burgemeester heeft de oplossing

     “Oberburgemeister Reker van Köln: “Vrouwen moeten op armlengte afstand van mannen blijven.”

     http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/01/keulen_vrouwenbeulen.html

     (in antwoord op Burgermans)
    • jandan

     de meeste pedofielen komen bij je eigen kerken vandaan, maar daar durf je niet over te praten.
     want die viespeuken van je eigen geloof praat je goed, elke keer weer.

     (in antwoord op Burgermans)
     • Tabasco Raremaster

      Dus?
      Niet dat pedofielie goed te praten valt hoor maar eh….of topic.

      (in antwoord op jandan)
     • jandan

      ik reageer op die pedofilie uitspraak van die fundamentalistische gristen burgermans, dus eerst lezen en dan reageren.

      (in antwoord op Tabasco Raremaster)
     • Heinz

      offtopic en gemeld

      (in antwoord op jandan)
     • jandan

      en er een goed gevoel aan overgehouden?

      (in antwoord op Heinz)
     • Heinz

      Nee maar wel rechtvaardigheid. Reacties zoals van jouw hand horen hier niet.

      (in antwoord op jandan)
     • jandan

      een vrije mening heb je erg veel moeite mee, vooral als die niet past binnen je eigen denkraam.

      (in antwoord op Heinz)
     • Heinz

      Ik heb het niet over meningen ik heb het over reacties, en dan ook nog offtopic en op de persoon. Die, beste jandan, horen hier niet thuis.

      (in antwoord op jandan)
     • Blargh

      heb je het nu over de institutionele pedofilie van de pedofeet?

      (in antwoord op jandan)
     • Burgermans

      Nergens ter wereld komen zoveel knapenschenders en kindhuwelijken voor als in de islamitische wereld. Dat toont nog maar eens aan hoe pervers de islamitische seksuele moraal in de praktijk is. De pedoprofeet heeft zelfs speciale richtlijnen uitgevaardigd voor het verkrachten van de vrouwen van de “ongelovigen”.

      (in antwoord op jandan)
     • jandan

      meer dan 90% van de pedofielen in ons land zijn blank, als je daar niet tegen kunt moet je niet meer reageren.

      (in antwoord op Burgermans)
     • Burgermans

      Marokkanen en Turken zijn ook blank

      (in antwoord op jandan)
     • Burgermans

      Marokkanen en Turken zijn inderdaad blank.

      (in antwoord op jandan)
     • Heinz

      Heb je ook nog een inhoudelijke reactie of beperk jij jezelf alleen tot offtopic geneuzel in de marge?

      Zo heb ik nog geen oprechte deelneming vernomen met de verkrachtte en bestolen vrouwen, dat zou inhoudelijk juist zijn.

      (in antwoord op jandan)
     • Legija

      Dat is iets wat Jandan niet kan doen, het zijn immers zijn vriendjes!

      (in antwoord op Heinz)
     • jandan

      ik heb ook nog geen oprechte deelneming van je gehoord over de massa moorden van breivik.

      (in antwoord op Heinz)
     • Heinz

      Geen inhoudelijke reactie dus.

      (in antwoord op jandan)
     • jandan

      omdat een reactie niet in je straatje past, denk jij te kunnen besluiten dat hij er niet toe doet.
      een beperkt beeld van de vrije mening noemen we dat hier in ons land.

      (in antwoord op Heinz)
     • Heinz

      Nog steeds geen inhoudelijke reactie, dus.

      (in antwoord op jandan)
     • Blargh

      Heb jij dan cijfers?

      (in antwoord op jandan)
     • jandan

      meer dan 90% van deze hufters in ons land is blank.

      (in antwoord op Blargh)
     • Blargh

      nou …
      https://www.rt.com/news/316062-afghan-soldiers-abuse-children/

      ‘Women are for children, boys are for pleasure’: The secret shame of Afghanistan’s bacha bazi ‘dancing boys’ who are made to dress like little girls in make up and skirts, then abused by paedophiles
      Bacha bazi, meaning ‘boy play’, is a tradition found across Afghanistan, where boys dress as women and perform
      But these boys, some as young as 10, are also sexually abused by the men – passed around after the parties
      The stigma of having been a ‘bacha bereesh’ sees the victims shunned by their families and society
      However, ‘owning’ more than one boy is seen as a display of both power and wealth among some Afghan war lords

      (in antwoord op jandan)
     • jandan

      meer dan 90% van de pedofielen in ons land is blank.
      ontkennen is wegkijken!

      (in antwoord op Blargh)
     • Blargh

      kleine verschil is dat wij er wetten TEGEN hebben

      (in antwoord op jandan)
     • jandan

      en verder kijk je er van weg bedoel je

      (in antwoord op Blargh)
     • Blargh

      kan je dat eens uitleggen?

      (in antwoord op jandan)
     • jandan

      lees je opmerkingen eens terug, je fixatie op de islam maakt je blind.
      ik zal het nog een keer voor je herhalen:
      meer dan 90% van de pedofielen in ons land is blank!
      je kunt het natuurlijk ook even opzoeken…

      (in antwoord op Blargh)
     • Blargh

      en het verband met de laffe , als honden, georganiseerde verkrachtingen door azieligezoekers is wat? (behalve dat jij het probeert goed te praten?)

      (in antwoord op jandan)
     • jandan

      ik probeer niks goed te praten, jij bent aan het wegkijken van de realiteit.
      elk jaar worden er meer dan 200 vrouwen aangerand en verkracht in ons land en jij en je hufter pvv vrinden weigeren daar iets van te vinden.
      want jullie zijn te druk bezig met het hijgen en kwijlen over mensen met een ander kleurtje.
      jullie zijn in mijn ogen niks meer of minder dan een stelletje landverraders, want wat er echt aan de hand is is ondergeschikt aan jullie verraad.

      (in antwoord op Blargh)
     • Blargh

      ” weigeren daar iets van te vinden.”
      In dit topic is dat niet relevant

      (in antwoord op jandan)
     • jandan

      niks is relevant, behalve als het over je geliefde moslims mannen gaat.
      tunnelvisie heet dat in gewoon nederlands…
      kortom: een wegkijker, net als de rest van je haatzaaiende vrinden.

      (in antwoord op Blargh)
     • Blargh

      in het Engels ‘on topic’

      (in antwoord op jandan)
     • Blargh

      interessant allemaal Dan de Jan maar het onderwerp is toch echt de verkrachting van vrouwen hier door allachtone azielige zoekers.

      (in antwoord op jandan)
     • jandan

      lezen kun je dus ook al niet, jammer voor je.

      (in antwoord op Blargh)
     • Blargh

      “Noord-Afrikaanse mannen’ randden tientallen vrouwen aan in Keulen tijdens nieuwjaarsnacht”

      (in antwoord op jandan)
     • jandan

      krampachtig vast blijven houden aan je mantra verteld veel over hoe je in elkaar zit…

      (in antwoord op Blargh)
     • Blargh

      de mantra vertelD?

      (in antwoord op jandan)
     • Blargh

      Is het concept “titel” en “onderwerp” nog niet behandeld in je klas?

      (in antwoord op jandan)
     • Blargh

      wat snap je niet aan een wet?

      (in antwoord op jandan)
     • jandan

      wat begrijp je niet over de werkelijkheid zonder je zelf te verstoppen achter holle frasen?

      (in antwoord op Blargh)
     • Blargh

      de wet = zijn volgens u ‘holle frasen’?

      (in antwoord op jandan)
     • jandan

      mensen proberen te vangen op woordjes heb je afgekeken van die geblondeerde landverrader.
      zelfs daar kun je niet origineel in zijn…

      (in antwoord op Blargh)
     • Blargh

      Wat snap je er niet aan?

      (in antwoord op jandan)
     • jandan

      tokkie jan roos is van een andere planeet, kompleet van de wereld verdwenen.
      ook een wegkijker, dat is een rechtse hobby en als ze er helemaal niet meer uit komen doen ze huilie huilie en wijzen ze naar links die stumpers…

      (in antwoord op Blargh)
     • Blargh

      waar exact in het filmpje kijkt ie dan weg volgens jou?

      (in antwoord op jandan)
     • Blargh

      Bacha bāzī (Persian: بچه بازی‎‎, literally “boy play”; from بچه bacha, “child”, and بازی bāzī, “game”) is a slang term in Afghanistan for a wide variety of activities that involve homosexual child sexual abuse and pederasty. The perpetrator is commonly called Bacha Baz (meaning “pedophile” in Persian). It may include to some extent child pornography, sexual slavery, and child prostitution in which prepubescent and adolescent boys are sold to wealthy or powerful men for entertainment and sexual activities.

      (in antwoord op jandan)
     • Burgermans

      Niet echt. De meeste pedofielen komen voor in de islamitische wereld. Niet vreemd aangezien ze de pedoprofeet aanbidden.

      (in antwoord op jandan)
     • Legija

      Ach……Jandan, toch moslim, dat verklaart een heleboel…..en ik geen nazi…maar Arkan vriend!

      (in antwoord op jandan)
     • jandan

      triest hufter gedrag staat hoog in je top tien merk ik…
      en alweer kun je inhoudelijk niks toevoegen.

      (in antwoord op Legija)
    • Tabasco Raremaster

     Ja wel zeker schieten we daar wat mee op.
     kruistochten op eigen grondgebied 😉

     (in antwoord op Burgermans)
   • Blargh

    ” Dat dit kan gebeuren weet iedereen,”
    Dat dit ging en ZAL gebeuren weet iedereen die niet wegkijkt of aan de soepsidiespons hangt

    (in antwoord op Calhoun84)
   • Heinz

    Ja want in Zwolle gaat het goed…

    (in antwoord op Calhoun84)
    • Calhoun84

     Ging, de noodopvang is nu gesloten. Maar inderdaad, in Zwolle ging het goed. Hoezo? Het gaat op veel meer locaties wel goed, maar dat is alleen van horen zeggen.

     (in antwoord op Heinz)
  • jandan

   proest!!!

   (in antwoord op Burgermans)
   • Burgermans

    Je kunt niet ontkennen dat PEGIDA en de Heer Wilders al jaren waarschuwen voor de toename van misdaden en met name seksueel geweld door vluchtelingen uit moslimlanden.

    (in antwoord op jandan)
 12. tol van de welvaart

  Trap er niet in. Dit is een vooropgezet plan om onze samenleving te ontvrichten. Burgers tegen elkaar opzetten. Rechts tegen links en autochtoon tegen allochtoon.

  • kwikfit

   Wie heeft dat plan dan bedacht?

   (in antwoord op tol van de welvaart)
  • Blargh

   “ontvrichten”?

   (in antwoord op tol van de welvaart)
   • jandan

    inhoudelijk weer niks in te brengen en dan ga je neuzelen over woordjes…

    (in antwoord op Blargh)
    • Legija

     Inderdaad dat hoeft niet, maar het ABN is bij jou ook ver te zoeken, zinnen beginnen met een Hoofdletter….niet op het Ibn Ghaldoun natuurlijk!

     (in antwoord op jandan)
     • jandan

      veest fijn verder met je hoofdletters…
      en nogmaals, inhoudelijk niks toe te voegen, dus ga je neuzelen over woordjes.

      (in antwoord op Legija)
     • Legija

      Jij blijft ook alleen maar dezelfde onzin uitkramen, en wel bij iedereen, getuigt prima hoe jij in elkaar steekt, ga fijn bij jou vriendjes zitten…of zat je al opgewonden achter je pc-tje, met een h@rde pl#sser…..en wakker geworden met je r#kbunker op je rug gekleeft…was je toch nog even Zorro!

      (in antwoord op jandan)
     • jandan

      grappig, die opmerking van je over behoorlijk nederlands schrijven. inhoudelijk heb je, zoals altijd, helemaal niks in te brengen en dan ga je als een trieste hond lopen schelden…
      zoals altijd verteld dit veel meer over je eigen homofobe afwijking en je beperkingen om als een gewoon mens te kunnen reageren…

      (in antwoord op Legija)
     • Legija

      Tuuttuut….wie heeft het hier over homo…waar zie jij schelden, jij bent echt uitermate vermakelijk, weet niet wat voor werk jij doet, zal weinig bijzonders zijn…maar er wacht jou wel een briljante carriëre in het circus…..

      (in antwoord op jandan)
     • jandan

      en alweer geen inhoudelijk antwoord maar wel weer schelden.
      een in en in triest figuur ben je.
      je moet vast rondkomen van een uitkering, want je zit hier hele dagen je meuk te verkondigen.

      (in antwoord op Legija)
     • Legija

      Pffffft…..verzin eens even iets anders, beetje inhoud, waar zo erg om vraagt!

      (in antwoord op jandan)
     • jandan

      je fixatie op sommige mensen nemen behoorlijk groteske vormen aan…
      het dwangmatig reageren probeer je te verstoppen achter je ‘grappige’ opmerkingen..

      (in antwoord op Legija)
     • Legija

      Hele goede diagnose, het links intellect ten top!

      (in antwoord op jandan)
     • jandan

      dat is meer dan je van je eigen beperkingen en fixaties kunt zeggen…

      (in antwoord op Legija)
  • Tabasco Raremaster

   idd, sinds de vs en de cccp vriendjes zijn en er geen echte vijand meer voor de vs zou zijn heeft men het (t)errorisme bedacht om zo toch een reden te hebben om honderden miljarden richting de wapenboeren te blijven pompen.
   Hoe toevallig zijn die terroristen gelolaliseerd in…
   …juist; de olie rijke gebieden én afghanistan.
   het lijkt me onnodig u hier te vertellen dat het laatst genoemde land rijker is aan grondstoffen dan de rest van de wereld bij elkaar en dat er nog steeds gebombardeerd wordt om de zaak te vergruizen zodat het makkelijk minen wordt.
   Onnodig omdat u dat uiteraard al lang wist hè.

   (in antwoord op tol van de welvaart)
  • Heinz

   Vreemd dat er wel tientallen aangiftes zijn gedaan, heh?

   (in antwoord op tol van de welvaart)
 13. Ignatius J. Reilly

 14. Jan Leul

  De SP in 1983,

  “Men moet zich eens indenken, welke ghetto’s er zullen ontstaan van verouderde, en voor ons gevaarlijke, immigranten, als we niet alleen hun gruwelijke slachtgewoonten aanvaarden, maar ook hun diskriminatie van vrouwen, hun patriarchaal-autoritaire aanmatiging, hun onderwerping van kinderen, hun stamveten. Waarom van nieuwkomers aanvaarden, wat we zelf in gewoonten en wetten hebben opgeruimd?”
  https://sptransparant.wordpress.com/gastarbeid-en-kapitaal/

 15. Dead Silence

  Kom maar. We shall arise.

  • Jos

   Hoe bedoel je, ze zijn er al. En de keren dat ik werd aangevallen door dit soort tuig deed de Nederlandse Man niks. Eén keer, toen ik midden in een supermarkt van me afbeet, kwam pas na de confrontatie zo’n goedmoedige linkslezer op me af: ‘daar moet u mee oppassen, mevrouw…’ Tsja.

   (in antwoord op Dead Silence)
   • Legija

    Pas op….jezelf verdedigen tegen zo’n ‘hulpbehoevende nieuwkomer’, dat kan niet hoor….je bent ineens een racist, fascist, nazi, neonazi…etc!

    (in antwoord op Jos)
    • jandan

     je zelfkennis gaat er al op vooruit.
     maar het is niet ineens, je was dat al jaren.

     (in antwoord op Legija)
     • Heinz

      Citaat jandan: “inhoudelijk weer niks in te brengen”

      Geinig zo’n offtopic-reactie, transparant ook. Probeer het nog eens op de inhoud van het artikel.

      (in antwoord op jandan)
     • jandan

      geinig niks weten in te brengen en dat proberen te verbergen door nietszeggende opmerkinkjes…

      (in antwoord op Heinz)
     • Heinz

      Offtopic en op de persoon.

      (in antwoord op jandan)
     • Blargh

      ad hominem

      (in antwoord op jandan)
     • Legija

      Natuurlijk, en dat blijf ik ook, laat het mijn vrouw of dochters overkomen….dan zijn de ‘rapen pas echt gaar’, genoeg ervaring opgedaan door de jaren als PMC….’know your chemistry’!

      (in antwoord op jandan)
   • Tabasco Raremaster

    Jos ,woont u in een plaats met overwegend huis-tuin- en kantoorhomo’s?

    (in antwoord op Jos)
   • Tabasco Raremaster

    Laat ik de keuken homo’s niet vergeten.
    Voordat die me aanklagen wegens discriminatie;)

    (in antwoord op Jos)
  • Tabasco Raremaster

   ready here…

   (in antwoord op Dead Silence)
 16. Blargh

  Snelle reactie van de burgemeester : hou afstand

  “Oberburgemeister Reker van Köln: “Vrouwen moeten op armlengte afstand van mannen blijven.”

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/01/keulen_vrouwenbeulen.html

 17. Jos

  Ook fijn dat asielzoekers allemaal zulk goed perspectief hebben op werk, houdt ze van de straat enzo: http://www.volkskrant.nl/binnenland/vluchtelingen-dreigen-onderklasse-te-worden~a4218617/ Nee, gaat gezellig worden hier.

 18. Legija

  Keulen:90 aangiftes,geen arrestatie

  
   In Keulen hebben 90 vrouwen aangifte
  gedaan van diefstal of aanranding bij
  het cs tijdens Oud en Nieuw.De politie
  probeert met videobeelden de daders te
  achterhalen.Nog niemand is aangehouden.

  Zo’n 1000 mannen van Noord-Afrikaanse
  afkomst hadden zich op oudejaarsavond
  op het stationsplein verzameld.Vrouwen
  werden omsingeld,bestolen en aangerand.
  De politie veegde om 23.30 uur het
  plein schoon,maar het wangedrag ging
  daarna toch door.Het is de politie die
  nacht grotendeels ontgaan.

  Vergelijkbare gevallen worden gemeld
  uit Hamburg en Stuttgart,maar daar was
  het minder massaal.

 19. Ko Herent

  Ook wel leuk te zien dat sommige linkse blinden zich bij dit thema niet laten zien.

  • Calhoun84

   Ben er gewoon hoor, volgens mij ben ik nog een van de laatsten op wel 😉

   (in antwoord op Ko Herent)
 20. Heinz

  Kansrijk volk, zo blijkt. Volgens de Haagse As Soennah moskee (AD 5-1-2016) worden de moslims zwart gemaakt door de politici ja en dan kunnen dit soort dingen gebeuren. Van zelfreflectie heeft dit tuig nooit gehoord, dat hoeft ook niet want zij zijn de prinsjes thuis.

 21. Blargh

  De WIK censuur heeft het artikel vervangen door “de ideale lengte penis” in de lijst “meest gelezen” .

  ‘Geachte Duitse Bondsregering,

  Ik moet iets toegeven, jullie hebben schitterend werk verricht! Jullie pogingen om elke terechte kritiek over de houding van vluchtelingen onmiddellijk met het naziverwijt de kop in te drukken, heeft zijn vruchten afgeworpen.

  We zijn ondertussen in Duitsland zo ver gekomen dat ontelbare vrouwen al een klacht ingediend hebben (35, maar volgens de politie ligt het feitelijke aantal veel hoger) over het feit dat ze op oudejaarsnacht door een horde wilde asielzoekers beledigd en op de zwaarst mogelijke manier seksueel lastig gevallen werden (ja, het waren asielzoekers, want de politie heeft bij controles de voorgeschreven asielformulieren onder ogen gehad). Slechts de regionale kranten schrijven hierover.

  Ze hebben deze vrouwen bepoteld, hun vingers in alle lichaamsopeningen gestoken en soms ook de kleren van hun lichaam getrokken. Dit alles begeleid van ‘ficki – ficki’ en ‘Schlampen’-kreten. De politie kon deze vrouwen niet beschermen omdat ze door de razende asielzoekers met vuurwerk bekogeld werden. Een schande voor ons land!

  Waar zijn nu de grootste media? Tv-nieuws? Nergens! Bild? Nergens! Waar is jullie in het Arabisch ondertitelde oproep aan de gewelddadige asielzoekers, waarin jullie duidelijk maken dat vrouwen in dit land geen vrij wild zijn? Waar is meneer Gabriel (SPD) die deze daden scherp veroordeelt en de zwaarste verwensingen uit? Niets! Geen woord!

  • Legija

   Gewoon vuilnisvolk…..wordt nu toch echt benieuwd, wanneer de bevolking het eens echt zat is, en dat gespuis eens volop tegengas gaat geven? Oog om oog – tand om tand!

   (in antwoord op Blargh)
   • Ko Herent

    Oog om oog? Wie heeft er nou zin een hoofddoek af te trekken ?

    (in antwoord op Legija)
    • Legija

     Gatverdamme ja…..U heeft gelijk, dan maar inplaats van een 47 een 74 erover heen….komt het toch nog wat overeen!

     (in antwoord op Ko Herent)
 22. Legija

  Ach….asielformulieren, maar géén asielzoekers, natuurlijk niet…vooral blijven voldhouden..en maar knuffelen dit gespuis!

 23. Legija

  Het onderzoek naar de aanrandingen tijdens de oudejaarsnacht in Keulen richt zicht steeds meer op zogenoemde ‘dansbendes’.

  Dit zijn rondtrekkende dadergroepen van ontwortelde jongeren. Ze hebben de afgelopen jaren al duizenden slachtoffers betast om hen vervolgens te beroven.

  Vaak is het lichamelijk contact relatief onschuldig, maar in Keulen liep het mis. Voor het eerst was er sprake van aanranding door een grote groep daders.

  Het gaat volgens Oliver Köhler, een misdaadverslaggever bij de omroep WDR, om vluchtelingen die zich uitgeven voor minderjarige asielzoekers, zo vertelde hij aan de NOS.

  Door het grote aantal vluchtelingen in Duitsland belanden dossiers van minderjarige vluchtelingen op de lange baan. Voor hen is het makkelijker om criminele feiten te plegen, omdat ze als minderjarige het land niet worden uitgezet, aldus de misdaadverslaggever.

  Zo ziet men maar weer!

Reacties niet toegestaan