Radicale Keulse imam: “Halfnaakt en parfum op? Dan kunnen zo’n zaken gebeuren”

De slachtoffers van de aanrandingen tijdens nieuwjaarsnacht in Keulen (het aantal aangiftes ligt boven de duizend) dragen zelf ook schuld. Dat zegt de Keulse imam Sami Abu-Ysuf volgens het Duitse boulevardblad Bild in een interview met de Russische zender Ren TV.

In het interview zegt de imam dat de slachtoffers zich provocerend gedragen hebben omdat ze onder andere parfum droegen.De imam predikt in de Al Tahuidmoskee in Kalk die bekend staat als ultraconservatief. "De wijze waarop ze gekleed waren, was een van de redenen waarom de moslimmannen de vrouwen verkracht of aangerand hebben. Als je halfnaakt en geparfumeerd rondloopt dan kunnen zulke zaken gebeuren. Zo rondlopen is olie op het vuur gooien!"

21 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. So Ph

  jeempie dan is het een wonder dat ik, letterlijk, zonder kleerscheuren door m’n uitgaansperiode heen ben gekomen maar ja diewasdanooknietinKeulen ;o)

 2. Blargh

  hell en verdoemenis zijn we voor dat soort gefrustreerd mentaal beperkte figuren , tot hij maandelijks langs de kassa gaat.
  Het geld van de kaffer is nooit haram

 3. Legija

  Weer het zoveelste bewijs, dat deze ‘(af)godsdienst’, volledig haaks staat op alle zaken die in onze beschaafde wereld worden verfoeid, en het bewijst nog veel meer; namelijk dat de aanhangers van dit geloof slechts een veroveringsgodsdienst na staan, en dat enige wil tot integreren volledig ontbreekt, en ook nooit zal komen!

  En dan worden er Nederlanders thuis bezocht die twitteren, dat zij geen enkele affiniteit zien met de aanhangers van dit medeogenloze geloof!

 4. Ko Herent

  Wat is nou ” zo’n zaken”?
  ZULKE ZAKEN, het is meervoud. Wat een LBO niveau.

  • Floris Vrijdag

   net als: “Weer het zoveelste bewijs, dat deze ‘(af)godsdienst’, volledig haaks
   staat op alle zaken die in onze beschaafde wereld worden verfoeid” en “hell en verdoemenis zijn we voor dat soort gefrustreerd mentaal beperkte figuren , tot hij maandelijks langs de kassa gaat.” Blij dat je op taalkundige vaardigheden let: zo zitten de meeste islamhaters op minder dan LBO niveau als het hun taalkundige vaardigheden betreft… spelling, grammatica, zinsbouw, redeneertrant: alles minder dan een 1 voor de moeite. En hoogstens groep 4.

   (in antwoord op Ko Herent)
 5. kwikfit

  Precies. Eigen schuld van de slachtoffers.
  Er is maar 1 afdoende oplossing ….. alle vrouwen een boerka …. klaar.

 6. Daniel

  De imam heeft wel gelijk; “Halfnaakt en parfum op? Dan kunnen zo’n zaken gebeuren”. Niemand zal ontkennen dat ‘zulke zaken’ gebeurd zijn.
  De laatste zin is moeilijk, de imam zou gezegd hebben ‘Niemand zal ontkennen dat ‘zulke zaken’ niet gebeurd zijn.’
  En dan is de imam fout, want dat is een dubbele ontkenning, Zo heb ik aangetoond dat imams best wel dom zouden kunnen zijn.

 7. wwoud

  Een hele geruststelling dat dankzij persvrijheid de denkbeelden van deze imam tenminste breed bekend worden. In veel landen waar de islam de wetten en wijze van leven dicteert, ligt dit niet alleen ten aanzien van dit specifieke aspect anders. Wat meer respect voor de pluraliteit van de samenleving zou deze iman sieren.

  • Legija

   Inderdaad, deze man verdient het zeer zeker om zijn mening te uiten, is alleen maar goed, hij toont hiermee dan ook keurig baan dat dit geloof en die cultuur volledig strookt met de Westerse!

   (in antwoord op wwoud)
 8. Burgermans

  Dit toont nog maar eens aan hoe achterlijk de islam is en waarom dat geloof niet thuis hoort in een beschaafd land als Nederland.

 9. Blargh

  En wat dan met deze “vrouw” die verkracht wordt?

  http://www.liveleak.com/view?i=246_1453446881

 10. Sin Lallemand

  Men spreekt over aanranden, niet over verkrachten…

 11. Thesaurus Reset

  Het is hoog tijd om deze vieze Marokkaanse kakkerlak terug te sturen naar z’n zandbak

 12. Mabre

  Trokken de officiële moslimorganisaties in Duitsland ook niet flink het boetekleed aan na Keulen? Inderdaad….niet. De veiligheidsdiensten en de politie hadden het gedaan. Een duidelijkere (representatieve) fundamentele tegenstelling bestaat er niet. Een collectief meegebrachte ‘externe locus of control’ van deze extreme orde is vergif voor de ‘samen’leving.

 13. Dead Silence

  Dan ook zelf schuld als deze mafketel en zijn volgelingen iets wordt aangedaan wegens hun eigen gedrag.

 14. Motto

  Zo’n figuur hoort duidelijk niet thuis in een westerse democratie. Maar ja, islam streeft wereldheerschappij na, o.a. middels terreur en massa-immigratie, dus hij moet wel. Anders wordt de grote profeet boos.

Reacties niet toegestaan