D66-Kamerlid Hachchi betreurt ophef

Het opgestapte D66-Kamerlid Wassila Hachchi betreurt dat er ophef is ontstaan over haar plotselinge vertrek uit de Tweede Kamer. Hachchi wil een ,,aantal gerezen vragen’’ beantwoorden, zo laat D66 maandag weten namens Hachchi.

Hachchi kondigde afgelopen dinsdag aan dat ze per direct naar de Verenigde Staten zou gaan om daar voor de campagne van presidentskandidaat Hillary Clinton te werken. Na haar mededeling hield Hachchi zich stil, maar kwam de geruchtenmachine op gang. Daarin werden onder meer vraagtekens geplaatst bij haar nieuwe baan.

Wachchi zegt nu dat ze nog geen arbeidscontract heeft, maar dat ze ernaar streeft af te kunnen zien van wachtgeld zodra ze dat heeft getekend.

Ze liet maandag ook weten dat zij altijd prettig heeft samengewerkt met haar collega’s in de Kamer. Ook zegt ze dat zij in goede gezondheid is en in New York zit.

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. disqus_RinSh7fPr4

  Ah gut, ze betreurt de ophef, ze zegt het dan niet maar eigenlijk is het de schuld van diegenen die de ophef veroorzaken.

  Overigens de oorverdovende stilte van de CDA fractie is waarschijnlijk te verklaren door onderstaande:
  http://925.nl/archief/2015/12/01/kathleen-ferrier-krijgt-eur-78230643-wachtgeld-dankzij-plotselinge-woede-over-uitzetting-mauro/

  Nou gelukkig zijn niet alle lastenverzwaringen van de afgelopen jaren linea recta richting Griekenland verscheept.

 2. Blargh

  zelf opstappen en dan nog recht hebben op een uitkering?

 3. Ignatius J. Reilly

  On-ge-lo-ve-lijk.

 4. Burgermans

  D’66 landverraders

  • Calhoun84

   Uit jouw mond is dat bijna een compliment 😉 Maar goed, ook binnen de partij zijn we ernstig teleurgesteld in Hachchi. Zelfs al zou ze werkelijk aan de slag gaan in het campagneteam dan is het van de zotte dat ze a) van de een op de andere dag uit de Kamer vertrekt en niet eens de moeite neemt om haar werkruimte op te ruimen en b) ook nog een wachtgeld op wil strijken voor haar hobby.

   (in antwoord op Burgermans)
   • Burgermans

    D’66’ers doen al jaren hun uiterste best om de Nederlandse zaak te verraden en de macht van de burgers weg te geven aan de Brusselse ambtenaren. De rampzalige gevolgen van dit beleid zijn nu zichtbaar in heel Europa.

    (in antwoord op Calhoun84)

Reacties niet toegestaan