Jongetje (10) ingezet bij sm-spel van zijn moeder

De feiten dateren van 2014. Een moeder uit Spijkenisse liet haar twee kinderen, een jongen van 10 en een meisje van 13, herhaaldelijk toekijken naar de sm-praktijken waar ze haar vriend aan onderwierp. De kinderen zagen hoe zij hun stiefvader naar het plafond takelde, een metalen bal in zijn mond stopte en met een zweep op zijn geslachtsdelen sloeg. Daarna nam ze hem als een hond aan een leiband mee naar een voederbak waaruit hij soep moest drinken. De jongen moest zijn naakte stiefvader ook slaan met een zweep.

Tot de verbijstering van velen liet de rechter het stel vrijuit gaan. Kinderen zouden niet met dit soort zaken geconfronteerd mogen worden, maar er kon niet worden bewezen dat de kinderen moesten toekijken omdat de moeder en haar vriend daar extra opgewonden van raakten. Ook kon niet worden aangetoond dat ze de kinderen blootstelden aan sm-praktijken om hen te hersenspoelen en hen te leren dat sm normaal is. Alleen als aan die twee voorwaarden was voldaan, zouden de twee bestraft worden. Het OM ging tegen deze uitspraak in beroep.

De kinderen wilden na de rechtszaak hun moeder niet meer zien en wonen sindsdien bij hun vader.

Het hoger beroep diende vrijdag voor het Gerechtshof Den Haag. Tegen de moeder en haar vriend wordt een werkstraf van 60 uur en drie maanden voorwaardelijke gevangenisstraf geëist. De advocaten van het stel vragen om vrijspraak, omdat met de kinderen geen enkele seksuele handelingen zijn verricht. De uitspraak volgt op 18 maart.

Bron(nen):   AD      

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Blargh

  “De jongen moest zijn naakte stiefvader ook slaan met een zweep.” (terwijl hij dus naakt aan het plafond hing , lolz )
  en
  “omdat met de kinderen geen enkele seksuele handelingen zijn verricht. ”
  Sterk argument van de advocaten, hun geld waard

 2. Leo

  Ach, als je maar aan je gerief komt….

  • Blargh

   In BE ga je daarvoor de gevangenis in ….ALS RECHTER !!!
   “Op 30 september 1997 werd Aurousseau door het Antwerpse Hof van Beroep tot één jaar cel met uitstel veroordeeld, wegens het “toebrengen van slagen en verwondingen” aan zijn vrouw, Magda, tijdens BDSM-seks. Een andere tenlastelegging was “aansporing tot ontucht” omdat hij haar naar een sadomasochistisch bordeel had gevoerd. Deze feiten waren gebaseerd op privévideo’s die Aurousseau van hun seksuele activiteiten had gemaakt en de politie tijdens een huiszoeking in beslag had genomen. Hij moest 2.478 euro boete betalen en werd voor vijf jaar uit zijn rechten ontzet. Een medeplichtige arts en politieagent kregen ook geldboetes en een maand met uitstel opgelegd. Twee andere verdachten kwamen er met opschorting van de uitspraak van af en nog vier anderen stonden enkel terecht wegens het toebrengen van verwondingen aan Aurosseaus vrouw.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Koen_Aurousseau

   (in antwoord op Leo)
 3. Leo

  Beste Blargh,begrijp je iets van IRONIE? Zoniet ,google het maar, dan zie je in, hoe ik dat bedoeld heb.

Reacties niet toegestaan