Man valt voor de trein, wordt vervolgens beroofd en dan overreden

Een man in de Stockholmse metro valt tussen de sporen en raakt door de klap buiten bewustzijn. Maar gelukkig, zo lijkt het, er springt iemand achter hem aan om hem voor de naderende trein weg te slepen. Maar dat is niet zo. De redder berooft de man van zijn kostbaarheden, waarna de trein over hem heen rijdt. Hij overleeft, al moet wel een deel van zijn been worden afgezet. De rover is nog niet gevonden. Zie de video (het laden kan soms even duren).

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. gerrit52

  hier heb je toch geen woorden voor? wat zakt de mensheid toch af.

 2. Ron Kersten

  Vreselijk laffe daad om een weerloos iemand zo te behandelen. De eerste reactie zou moeten zijn om zo iemand te helpen, maar nee… meedogenloos wordt hij beroofd en aan zijn lot overgelaten. Nou maar hopen dat de dader gepakt en passend gestrafd wordt. Ik had nog de stille hoop dat het in Scandinavie beter zou zijn, maar helaas is daar de menselijkheid ook op zijn retour net als hier.

 3. Karel Kritisch

  Hier past maar 1 straf: levenslang
  Want als je zo diep gezonken bent en je geen greintje geweten over hebt dan hoor je niet meer in de samenleving.

  • Edward_II

   Nee, geen gevangenisstraf. Deze man dient de rest van zijn leven zorg te dragen voor zijn slachtoffer, dat door zijn mensonwaardig handelen een onderbeen moet missen.

   (in antwoord op Karel Kritisch)

Reacties niet toegestaan