Turkse broers mishandelen weer een jong meisje omdat ze niet met haar kont wil schudden

Een 15-jarig Hilversums meisje is in Hilversum aangerand en mishandeld. Volgens haar door dezelfde Turkse broers van 14 en 18 jaar uit Hilversum die eind augustus zijn opgepakt voor het neertrappen van een 14-jarig meisje, schrijft de Gooi-en Eemlander De mishandeling vond vorige week woensdag plaats, toen het meisje weigerde ’met haar kont te schudden’. Dat eisen de broers van langslopende meisjes. De broers vergrepen zich al eerder aan haar op het Wegaplein. 'Een week voor de mishandeling trokken ze me op schoot. Ze hielden me tegen mijn zin net zo lang vast tot ze klaarkwamen.’ Heel Hilversum weet om welke jongens het gaat. Maar toch gebeurt het steeds.

Bron(nen):   Gooi en Eemlander  foto    

12 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. brabantman

  Hebben ze daar geen opperhoofd van politie die optreden kan? O nee, dat is de oude baas van de Volkskrant. Ene Broertjes. Was niet in staat zijn abonnees te behouden laat staan om burgermeester te spelen. Maar ja, PvdA mannetje, altijd goed voor de juiste baan.

 2. gerrit52

  geertwildersgeertwildersgeertwildersgeertwildersgeertwildersgeertwildersgeertwildersgeertwildersgeertwildersgeertwildersgeertgeertwilderswildersgeertwgeertwildersildersgeertwildersgeertwildersgeertwildersgeertwildersgeertwildersgeertwildersgeertwildersgeertwildersgeertwildersgeertwildersgeertwildersgeertwildersgeertwildersgeertwildersgeertgeertwilderswildersgeertwgeertwildersildersgeertwildersgeertwildersgeertwildersgeertwilders

  • pauolo

   antwoord voor gerrit
   is achterlijkachterlijkachterlijkachterlijkachterlijkachterlijkachterlijkachterlijkachterlijkachterlijkachterlijkachterlijkachterlijkachterlijkachterlijk

   (in antwoord op gerrit52)
 3. Ron Kersten

  Onbegrijpelijk. Wat is dit toch voor een achterlijk land, doet dan niemand hier iets aan?
  Van de politie of andere overheidsdiensten hoef je niets te verwachten, zo blijkt maar weer. Aangifte doen is zinloos, ik weet uit ervaring dat er niets mee gedaan wordt en ze zeggen dat ook zonder schroom hardop.

  Je zou bijna zeggen dat de burgers dan maar het heft in eigen hand moeten nemen en die ettertjes met aanhang het dorp (of is het een stad?) uitzet met een schoonveeg-actie. Oeps… dat mag je natuurlijk weer niet zeggen… de daders worden altijd beschermd en de slachtoffers hebben geen rechten….zucht.

  • gerrit52

   in de ogen van dat volk zijn wij niets. vooral onze vrouwen zijn lustobjecten. natuurlijk, ik weet het: sommige nederlanders zijn ook zo, maar laten we nou eerlijk zijn: verreweg de meeste mishandelingen worden gepleegd door hen. waar blijven de nederlandse knokploegen? als vreedzame hippie werd ik in ’70 wel van de dam geramd, nu dat geeft toch wel aan hoe wij nederlanders in ons nadeel zijn veranderd.
   ik ben ervan overtuigd dat binnenkort de vlam in de pan slaat en ik weet ook wie er dan worden opgepakt. nee, niet zij, maar wij.

   (in antwoord op Ron Kersten)
   • Heldoppantoffels

    Op zich zijn vrouwen ook lustobjecten… 😛

    Oh ja maar dat is geen vrijbrief om ze dan iets tegen hun wil te laten doen.

    (in antwoord op gerrit52)
 4. Ron Kersten

  @gerrit52: Mmmm… wat is dit nu weer voor een reactie ?
  Dit keer zijn het Marokkaantjes in Nederland geboren waarschijnlijk, de volgende keer zijn het andere Nederlandse jongens. Ongeacht hun ras, geloof of afkomst : ze hebben met hun tengels overal af te blijven en zich netjes te gedragen. Doen ze dat niet dan horen ze gestraft te worden, en ik zie niet in wat jouw Wilders daar aan bijdraagt.

  • Leon Swinkels

   Hoi Ron,
   In dit artikel wordt zelfs over Turkse broers gesproken, niet over Marokkanen. Desalniettemin: de regels zijn op iedereen van toepassing, dit moet inderdaad niet kunnen.

   Bij dit nieuwsbericht evenals bij vele anderen vraag ik me af waarom de publieke verontwaardiging niet verder strekt dan wat ferme uitspraken op internet en rondom de koffietafel. Waarom gaan ooms, broers en vaders niet spontaan iedere avond rondes lopen rondom dit gebied of komt er extra politiecontrole?

   Ook al vind ik de neiging tot micromanagement zeer storend in de tweede kamer, in een situatie als deze zou zeker moeten worden ingegrepen. Verder maakt een eerdere reactie van ‘brabantman’ ook duidelijk dat er (afgezien van uitspraken over politieke partijen) zeker ook kan worden gekeken naar concrete normen, doelen en targets voor burgemeesters. Deze schijnen te ontbreken en zouden in deze situatie mogelijk de lokale burgemeester kunnen aansporen ofwel actie te ondernemen ofwel te vertrekken.

   (in antwoord op Ron Kersten)
 5. Le_bon_sauvage

  Haha, in Oude Pekela is een Marokkaan (kan ook Turk zijn, wie kent ‘t verschil) met z’n auto (met geel nummerbord) tegen een paaltje gereden. PVV stelt kamervragen: je mag daar helemaal niet parkeren! En de minister doet ook niets aan dat rode bolwerk van communistische arabierenvriendjes! Aanpakken die schavuiten! (oud hollandsch woord voor booswichten, wat weer iets minder oudhollandsch is voor vlegels, zeg maar vooroorlogse leipo’s, tuig, ofte wel straatterroristen).

 6. Heldoppantoffels

  Dit zijn gewoon vieze en achterlijke geitenneukertjes, die heb je onder elke bevolkingsgroep….Chemische castratie doet wonderen!

  Waar het om gaat is dat iedereen heeft te respecteren dat je een ander niet jouw wil hoort op te leggen, seksueel of mentaal.

 7. gerrit52

  hij is echt leuk!

 8. Meester Proper

  Moslims en respect voor vrouwen, het blijft moeilijk.

Reacties niet toegestaan