84-jarige Harense man – lid van D66 – krijgt telefoon van Pechtold

Alexander Pechtold heeft vandaag gebeld met het 84-jarige slachtoffer van de rellen in Haren, een  plaatselijke D66-prominent. De man is weer thuis met zijn vrouw. Hij maakt het naar omstandigheden goed. Hij en zijn vrouw zijn zeer aangenaam verrast door alle lieve attenties en belangstelling en hulp die ze ontvangen. Het echtpaar staat - volgens het Harer Weekblad - bekend als ‘de liefste aardige oude mensen die je je kunt indenken,’ volgens D66-leden. Vrijdag  zag het echtpaar de drommen relschoppers langs het huis komen en beleefde de avond al als een nachtmerrie. Vervolgens werd de man in de bijkeuken van zijn huis door een lange man neergeslagen met een tegel. Daarna kreeg hij trappen tegen zijn lichaam. Gevolg: ernstig hoofdletsel, een lichte hersenbloeding, een gebroken kaak en gebroken ribben. Voor zover bekend is er niets uit het huis gestolen, het betrof dus geen poging tot inbraak, maar compleet zinloos geweld gerelateerd aan de rellen. Beide bejaarde echtgenoten zijn in een zware shock. Mevrouw zag het geweld tegen haar man niet gebeuren, maar hoorde geluid en trof hem bewusteloos en bloedend op de vloer van de bijkeuken.

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. megasupernieuws

  Nice.

 2. Niegol

  Is het echt nieuws dat hij een telefoontje krijgt? Kunnen we niet meer aandacht hebben voor de achtergrond van het feit dat een bejaarde man halfdood gemept is zonder enige reden?

 3. Bob Lagaaij

  Grappig: hoe nu ook het medeleven per partij wordt verdeeld.

  • Erwin Kwakkel

   Het is toch vrij logisch dat een partijleider contact opzoekt met zijn leden als zoiets gebeurd. Dat zal bij de lokale hockeyvereniging daar ook wel gebeuren.

   (in antwoord op Bob Lagaaij)

Reacties niet toegestaan