Nieuw bewijs tegen Joris Demmink: contact met pooiers van jongetjes

Joris Demmink heeft verschillende keren contact gehad met een pooier van minderjarige jongens. Dat verklaren meerdere getuigen in het AD. Ook zeggen ze hem met minderjarige jongens in de nabijheid van deze pooier te hebben gezien. Een van de getuigen beweert dat de Justitietopman meerdere keren een Arabisch uitziend jongetje meenam. Secretaris-generaal Joris Demmink (64) gaat over twee weken met pensioen. Al jaren circuleren geruchten dat Demmink ontucht zou plegen met minderjarigen. Vorig jaar deden twee Turkse mannen aangifte tegen hem. Meerdere ooggetuigen stellen nu dat Demmink begin jaren '80 contact had met crimineel Dick Willard. In de Haagse Schilderswijk stond Willard bekend als pooier van minderjarige jongens. Hij werd in 1991 vermoord door twee van zijn voormalige 'seksslaven'.

Bron(nen):   AD      

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. peterpoot

  En wat schreef Gerard Driehuis van WIK gisteren:

  “Demmink is formeel (en vermoedelijk feitelijk) onschuldig, maar de mensen die geloven in een complot zullen dat nooit geloven.”

  Wat een journalist!!

 2. Erik de Ruijter

  De rook is er al jaren en waar rook is, is vuur. Demmink had kunnen zeggen; “Jongens, ik ben onschuldig, maar ik trek me tijdelijk terug, zodat jullie de zaak tot op de bodem kunnen uitzoeken en mijn onschuld aantonen”. Dat heeft hij niet gedaan. Hij bleef op zijn post en frustreerde elk onderzoek. Dat is veelzeggend. De politiek dekt hem consequent af, minister Donner deed dat en ook nu roept minister Opstelten voor 100% achter deze man te staan, omdat er geen bewijzen zijn gevonden. Dat die bewijzen er niet zijn is vrij logisch, aangezien Demmink baas was over het onderzoek naar zijn eigen handelen. Hoe corrupt moet je zijn, voordat de Nederlandse journalist over je gaat schrijven? .Op het moment dat justitie in handen is van criminele pedofielen heb je wel een heel erg groot probleem. Onze kinderen zijn blijkbaar vogelvrij, terwijl criminelen beschermd worden. Heeft Nederland een Franse revolutie nodig?

 3. Paulraw

  Nu hij met pensieon gaat mag er officieel via MSM op hem gejaagd worden.Wat doorzichtig.
  Allerlei ‘gekken’uit de alternatieve media werden afgeserveerd door MSM omdat ze wat slechts over Demmink zeiden in het verleden,want Donner en Hirsch Ballin zeiden dat er niets aan het handje was….

 4. knier

  He???
  En gister wist WIK nog zeker dat geen sprake was van rook,laat staan van vuur??

 5. KritischeMassa

  Ik zie een verband, Tonino, Demmink en de katholieke kerk, zo gauw mannen jurken moeten dragen voor hun werk gaat het mis…

  hihihahahoho

Reacties niet toegestaan