‘Verdachte kende Savannah via social media’

De zestienjarige jongen uit de gemeente Den Bosch die vastzit in verband met de dood van de veertienjarige Savannah Dekker kende de veertienjarige vermoedelijk via social media. Dat heeft burgemeester Van de Groep van Bunschoten maandag tegen het Radio 1 Journaal gezegd.

Tijdens de vermissing is er steeds hoop geweest dat ze nog zou leven, aldus de burgemeester. ,,Er waren aanwijzingen dat ze zich met hem schuilhield op een ander adres'', zei Van de Groep. De aanwijzingen kwamen van de familie en vriendinnen van Savannah.

Verder zei hij dat het een ,,geruststelling'' is dat er vermoedelijk geen verband bestaat tussen de dood van Savannah en die van Romy: ,,dat er niet iemand lukraak meisjes van de fiets trekt''.

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. RHK

  De foto bij dit artikel laat een donkere auto zien waar het kenteken duidelijk van te lezen is. Wat heeft deze auto met de dood van haar te maken? Voor je het weet heb je een heksenjacht op de eigenaar van deze auto !

  • Jerapah

   Nou, wat reuze interessant! De personenauto is ongeveer 4 jaar geleden voor het eerst toegelaten en ook toen afgegeven in Nederland. De huidige eigenaar is ongeveer 4 jaar in het bezit van de personenauto. De APK loopt tot 08-10-2017.

   (in antwoord op RHK)
 2. Rob Steenwinkel

  ……”Politie gaat niet uit van een verband, de politie ervan uit dat er geen verband is tussen beide zaken”……….

  In die omgeving is in 500 jaar nog nooit iemand vermoord en nu dit achter elkaar in deze omgeving en de politie ziet geen verband!

  Ik ben waarschijnlijk door `Cern` in een totaal verkeerde dimensie terecht gekomen.

Reacties niet toegestaan