Dit zijn dé trends van deze zomer: van belfies tot bermuda’s

Trends komen en gaan, maar blijven altijd bestaan. Ook de zomer van 2019 kent weer een aantal modieuze verschijnselen. Waar je op terras of strand dit jaar graag mee wordt gezien? Wat dacht je van een heus boek of een bermudabroek. 1. Belfies Het boek is terug van weggeweest. We lezen weer vaker van echt papier. Maar onze dappere pogingen om de verleidingen van internet het hoofd te bieden, moeten natuurlijk wel worden opgemerkt. Vandaar de belfie: een selfie met een boek in je hand.
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Alex (@alexs.bookgram) op

2. Port-tonic Het was lang wachten op een waardige opvolger van de gin-tonic en we kunnen ons favoriete mixdrankje nog steeds maar moeilijk loslaten, vandaar de voorzichtige variant met port. Uiteraard met een of ander groen takje erin, rozemarijn bijvoorbeeld.
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Andreas Larsson (@legrandsommelier) op

3. De bermudabroek De ultrakorte jeansbroekjes zijn (gelukkig) verleden tijd. Het mag allemaal wat minder bloot, bijvoorbeeld in de vorm van een bermudabroek. Deze vrij strakke korte broek tot net boven de knie en met een hoge taille kun je dus weer van zolder halen.
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Marta Cygan (@lifeofboheme) op

4. Alcoholvrij De alcoholvrije trend zet door. Vijf verschillende 0.0-biertjes op de kaart is allang geen uitzondering meer. Ook kleurige mocktails en zelfs alcoholvrije wijn zijn in opkomst. Al is het de vraag of die laatste ooit echt drinkbaar wordt.
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Oliwia Bugała (@oliwia_bugala) op

5. Tie-Dye De kleurrijke hippie-patroontjes duiken weer op. Maxi-jurken, tie-dye shirts en bloemenprints, de winkels liggen er vol mee. Ze geven je dan ook precies het vrije zomergevoel waar je naar op zoek bent.
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Adire x Bespoke (@walad_collections) op