Volgens Peter R. ligt het ook aan de grensrechters…

Terwijl heel Nederland in shock is door het overlijden van grensrechter Richard Nieuwenhuizen, vindt Peter R. de Vries dat grensrechters in het amateurvoetbal ook eens in de spiegel zouden moeten kijken. 'Partijdige, onsportieve grensrechters verdienen natuurlijk nooit en te nimmer geweld, maar respect komt van twee kanten', aldus de oud-misdaadverslaggever op Twitter. Citaten: Partijdige, onsportieve grensrechters verdienen natuurlijk nooit en te nimmer geweld, maar respect komt van twee kanten... #grensrechter: Veel clubs voeden onsportieve clubgrensrechters niet op, maar moedigen het aan en lachen er om. Onderdeel van het probleem. #grensrechter: Feit is ook dat veel clubgrensrechters stuitend partijdig zijn en grenzeloos onsportief. Zie het elke week.

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Chris

  Erg ongepast. Bewijst dat ook Peter R de Vries voetbal minstens gelijk stelt met het leven zelf. Teleurrrstellende analyse Peterrr. Je lost deze moord niet op met de voetbalregels.

 2. Jannie Ooms

  Ik zie Peter R. al langs de lijn staan, elke week, met dat voortdurend verongelijkte gezicht van hem. Net zo’n verongelijkt gezicht als dat van de andere ouders, die in hun apenliefde voor de voetballende kindertjes vinden dat die niets fout kunnen doen, terwijl de scheids altijd tégen hen fluit.

  Slechte beurt, Peter!

 3. kletsmajoor

  En ik dacht dat wielrennen een probleem had.

 4. Daan24

  De hedendaagse signaleringsfunctie van Peter R. de Vries: Als hij iets vindt weet je dat het gelijk en het fatsoen bij de opponent ligt. En als ie iets zegt weet je in ieder geval zeker dat dat niet waar is. Eng mannetje geworden zeg. Met zn DNA-databankenfetisj. Koning Peter R. die niet z’n bed uit wilde komen voor minder dan 20 zetels in de tweede kamer. Een geinflateerd ego. Begint psychosomatische proporties aan te nemen…

 5. Wim Gast

  Die man heeft groot gelijk, maar het probleem zit hem in het systeem. Die grensrechters zijn betrokken partij, en zijn daardoor partijdig. STOP daar mee speel veel liever met een enkele scheidsrechter, dit zal in de toekomst problemen vermijden. Iedereen kan foute beslissingen nemen maar ik weet zeker dat dit in Nederland wekelijks opzettelijk gebeurd met grensrechters. Dit is uitermate frustrerend voor de spelers, volgens mij is KNVB ook de enige die dit toelaat in HEEL EUROPA. En ja ik spreek met ervaring in bij menig Internationaal tornooi

Reacties niet toegestaan