Afschuwelijke afspraakjes

Samenleving
zondag, 04 december 2011 om 00:00
welingelichtekringen header 1
De single rukt op. Alleen in Nederland zijn er al 2,2 miljoen alleenstaanden. Maar dan hebben ze toch keus genoeg? Maar vaak gaat het bij het eerste afspraakje al mis. Nadat de Brit Rhodi Marsden over een mislukte date had getwitterd, ontving hij ladingen tweets met nog veel ergere first dates.
Ik ging ooit eens uit met een vent met twee FC Gillingham tatoeages, die allebei verkeerd gespeld waren.
Ergste date was met een man die zich voordeed als dokter. Toen hij door de mand viel, deed hij of hij een geheim agent was die zich uitgaf voor dokter.
Ooit belde ik mijn afspraak op om te vragen waarom hij zo laat was. Hij zei dat hij bezig was ‘honderden pushups’ te doen.
Het eerste afspraakje eindigde ermee dat hij naar een bushalte rende, roepend: Ik moet naar de kat van mijn vriend in Tottenham. We stonden voor zijn huis.
Ging uit met een man die zijn veel te grote jas aanhield. De reden werd me duidelijk toen hij mijn tas stal terwijl ik naar de plee was.
Ik had een afspraakje met een man die mijn gebruikte servet na de maaltijd meenam, voor het geval hij hem later nog nodig had.
Het eerste wat de man met wie ik een afspraakje had vroeg was: Hoeveel poezen heb je? Ik: twee. Hij: ik wist het. En vertelde toen over de keer dat hij er eentje overreden had.
Ging uit met een vrouw die na één drankje vroeg: hoe serieus ben je? Ik keek haar blanco aan. Ze beschreef zichzelf als voor 80 procent serieus.
Een goser pleegde tijdens ons afspraakje een inbraak. Ik bleef in de auto zitten wachten, en had geen idee (ik was 18) wat hij in dat huis ging doen.
Een van mijn slechte afspraakjes was toen ik met een goser mee naar huis ging & hij Top Gun opzette & de hele film méépraatte, woord voor woord, met ‘stemmetjes’.
Ik ben het levende bewijs, na een afspraakje, dat de zin: Ik kan je niet meer zien, want ik ga priester worden, nog niet in onbruik is.
Ging uit met een vent die opschepte dat hij geen centrale verwarming had en me zijn voortdurend trots zijn winterhanden liet zien.
Ik had een blind date met een man die een zak vol zelfgemaakte cakejes bij zich had. Halverwege het afspraakje ging hij zichzelf wegen. Vreemd.
Haalde een vent op bij hem thuis. Hij deed de deur open in blauwe badstofjas en met een elektronische enkelband: Zullen we maar thuis blijven?
Bron(nen): The Independent