Der schmutzigste Fußballer des Planeten

Samenleving
door Admin
maandag, 04 oktober 2010 om 00:00
welingelichtekringen header 1
In Duitsland zijn ze dolgelukkig dat Nigel de Jong de Bundesliga heeft verlaten en tegenwoordig zijn hoge inkomen (8 miljoen euro) in Manchester bij elkaar voetbalt. Want opnieuw heeft karate-Nigel dit weekend toegeslagen, ditmaal was het de tegenstander Hatem Ben Arfa van Newcastle United die al na enkele minuten het veld kon verlaten na een charge van De Jong. Diagnose: dubbele beenbreuk. Na de tackle van De Jong kreeg Ben Arfa een zuurstofmasker op. Hij verliet per brancard het veld.
Eerder gooide De Jong hoge ogen met zijn trap in de buik van Xabi Alonso tijdens de WK-finale in Zuid-Afrika tegen het team van Spanje.
Kritiek op deze criminele wijze van voetballen is in Nederland meermalen sussend weggewerkt; het zou om een fijne jongen gaan die goed voor zijn Dobermann Pinchers zorgt. Ook heeft de buitenwereld nimmer vernomen dat hij zijn vriendin verrot sloeg omdat ze de fles Cola verkeerd had teruggezet in de koelkast, zoals in het gezinnetje van Edgar Davids eerder het geval was. Nigel is tot nader orde een prima gozer.