Dit zijn de populairste reisbestemmingen van 2020

Samenleving
dinsdag, 10 december 2019 om 15:38
hh 76138915
De donkere dagen voor kerst kunnen wel wat zonnige vrolijkheid gebruiken. Daarom zetten we de populairste reisbestemmingen van 2020 op een rij. Volgens zakenblad Forbes gaan we volgend jaar massaal naar Japan, maar ook Portugal staat hoog op het verlanglijstje.
 1. Japan
  Japan is al jaren populair, maar de Olympische Spelen volgend jaar in Tokio doen nog een extra toeristenduit in het zakje. De combinatie van natuur en cultuur is voor velen aantrekkelijk. Daarnaast wordt lekker eten op vakantie steeds belangrijker en is de Japanse keuken bijzonder in trek.
  Dit bericht bekijken op Instagram

  Een bericht gedeeld door The Culture Of Travel (@thecultureoftravel) op

 2. Israël
  Talloze nieuwe luxe hotels openen hun deuren aangezien het toerisme sterk in opmars is in Israël. Zelfs de luchthaven van Tel Aviv is gerenoveerd en uitgebreid. Alles om het de luxe toerist naar de zin te maken.
  Dit bericht bekijken op Instagram

  Een bericht gedeeld door Ukrainian in the Middle East? (@tori_ray) op

 3. India
  India trekt een breed publiek. Forbes ziet bijvoorbeeld een toename van het aantal boekingen van yoga-retraites, maar ook de Taj Mahal en de bergen blijven populair.
  Dit bericht bekijken op Instagram

  Een bericht gedeeld door Swathika Preethi (@oliyin_kuviyam_photography) op

 4. Puerto Rico
  De schade van de orkanen die het eiland de laatste jaren troffen is hersteld. Bovendien is het land relatief gemakkelijk te bereiken en is het een geliefd oord voor golfers.
  Dit bericht bekijken op Instagram

  Een bericht gedeeld door PUERTO RICO?? COMPARTE TU ISLA (@puertoricocompartetuisla) op

 5. Portugal
  Portugal staat bekend om zijn grote verschillen. De prachtige Dourovallei in het noorden, het schilderachtige Porto, het bruisende Lissabon en de heerlijke stranden van de Algarve, het land heeft voor ieder wat wils.
  Dit bericht bekijken op Instagram

  Een bericht gedeeld door Rajdip Mukherjee (@mukherjeerajdip) op