Drank en drugs: Vader vindt zoons dood terug in hotelkamer op vakantie

Samenleving
door Jeannette Krasmaandag, 30 september 2019 om 11:09
welingelichtekringen header 1
Een opmerkelijk verhaal uit België: een vader was met zijn partner en twee zoons op vakantie in Florence. Op zondagmiddag trof hij zijn volwassen kinderen dood aan op bed in hun hotelkamer, die bezaaid lag met drugs, pijnstillers en wijn.
De vader van Dries (27) en Robbe (19) De Ceuster had om half twaalf 's middags al op de kamerdeur van zijn zoons geklopt. Ze leken toen te slapen. Maar toen ze niet op kwamen dagen voor de lunch ging de man nog eens kijken. Hij trof zijn zoons levenloos op bed aan. Hulpdiensten konden niets anders dan de dood vaststellen.
In de kamer lagen lege verpakkingen van zware pijnstillers, lege flessen wijn en restanten van drugs. Mogelijk is die cocktail de twee mannen fataal geworden. Wat er precies is gebeurd moet nog blijken uit onderzoek en camerabeelden.
Wel is bekend dat de twee de avond ervoor nog met hun vader en diens partner naar een restaurant zijn geweest en rond half elf terug kwamen bij hun hotelkamer. Of de jongens daarna weer de stad in zijn gegaan, is onbekend.
Bron(nen): HLN