Loterijwinnaar verdrinkt met winnend lot in zijn broekzak

Samenleving
donderdag, 30 september 2021 om 12:38
anp 437468315
Een treurig verhaal uit de VS: een man uit Michigan won 45.000 dollar met een loterij, maar hij verdronk nog voor hij zijn prijs kon innen.
De 57-jarige Gregory Jarvis speelde op 13 september in zijn stamkroeg een loterijspel en won plots een fikse prijs, meldt lokale nieuwszender WJRT. Een week later was hij weer in het café. Toen vertelde hij dat hij zijn lot nog niet had verzilverd, omdat hij geen socialezekerheidskaart had. "Hij had daarom een nieuwe aangevraagd”, vertelt kroegeigenaar Dawn Talaski aan WJRT.
Daarna verscheen de stamgast niet meer in het café. Zijn baas kwam nog langs, omdat Jarvis ook niet meer op zijn werk was geweest. Dus begon men zich serieus zorgen te maken. Hun ergste vrees werd bewaarheid. Een inwoner van Huron County vond zijn levenloze lichaam op een klein strand in de buurt van zijn boot.
"We denken dat hij zijn boot aan het vastbinden was en vervolgens is uitgegleden, waarbij hij op zijn hoofd viel en in het water belandde”, vertelde politiechef Kyle Romzek. "Een autopsie wees uit dat Jarvis verdronk nadat hij zijn hoofd had bezeerd.”
"Jarvis was van plan om het geld van de loterij te gebruiken om naar zijn zus en zijn vader in North Carolina te gaan”, vertelt Talaski. Het winnende lot is overhandigd aan zijn familie.