Bekende influencer noemt havermelk 'meuk', maar wat ze nu in haar koffie gooit vinden zelfs haar fans idioot

social media
dinsdag, 18 juni 2024 om 16:25
bijgewerkt om dinsdag, 18 juni 2024 om 16:52
anp 402851477
Influencer Jessie Jazz Vuijk vertelt in een video op Instagram dat ze is gestopt met havermelk in haar koffie, want 'meuk'. Nu gooit ze er proteïnepoeder in met vanillesmaak en collageenpoeder. Zelfs haar volgers lachen haar uit.
Ze raadt 'whey protein' oftewel wei aan, een bestanddeel van koemelk inderdaad, iets dat ze pas echt verafschuwt. Ook collageenpoeder bestaat uit dierlijke eiwitten.
En het lastige is, zo geeft de influencer ook zelf toe, dat dit eiwitpoeder nauwelijks oplost in koffie. Je moet dus heel goed roeren om al te veel klontjes te voorkomen.
Misschien dat ze zo'n fan is van het product omdat het van Vitakruid afkomstig is, het kwakzalvermerk dat vriend Kaj Gorgels promoot.
"Ik deed er zelf altijd waspoeder bij maar misschien moet ik dit eens proberen!" grapt iemand in de reacties. Een ander schrijft: "Dit is een parodie mag ik hopen?" En weer iemand anders: "Oh god, ook Jessie is in de fabeltjesfuik van vitakruid terechtgekomen … alles voor het geld…" En tot slot: "Drink gewoon melk."