Balotelli zorgt weer voor ophef: taxirit van 800 pond

Mario Balotelli, de Italiaanse voetballer in dienst van Manchester City, haalde weer eens de Engelse tabloids met een vreemd verhaal over een kostbare taxirit van Manchester naar Londen. De gauw obstinate aanvaller met zijn opvallende haardos had een afspraak met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola in de Engelse hoofdstad, maar was bijvoorbaat bang de weg kwijt te raken. Het enfant terrible had met zijn agent afgesproken bij Martin Jol, de Nederlandse manager van Fulham en woonachtig in een buitenwijk in Londen. Balotelli wilde wel graag zelf de 200 mijl rijden, maar had ontzag voor de afstand en de onbekende route. Dus huurde hij een taxi, voor een rit van ruim 800 pond (bijna duizend euro). Tot grote verbazing van Raiola en Jol stopte er een taxi voor de deur van Jols woning. Er stapte evenwel niemand uit. Enkele seconden later parkeerde er een Maserati GT van 80.000 pond achter de taxi. Met een grote grijns hees Balotelli zich uit zijn dure wagen. De taxi moest hem ook terugleiden naar Manchester. Balotelli bezit meerdere luxe auto's, zoals ook een witte Bentley Continental GT van 140.000 pond. De excentrieke Italiaan is al een paar keer beboet vanwege te hard rijden. Hij was tevens betrokken bij een tweetal aanrijdingen. Bij zijn aanhouding trof de politie een bedrag van 5.000 pond aan, die hij uit zijn portefeuille haalde om ter plaatse de zaak te regelen. Op de vraag waarom hij zoveel geld bij zich had, antwoordde hij laconiek: 'Omdat ik rijk ben'.

3 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. FritsB

    Ophef is teveel gezegd, hoogstens een grijns en “typisch Balotelli”. Hij betaalt met zijn eigen geld, taxichauffeur blij, en het bedrag is peanuts vergeleken met de declaraties van Co Verdaas waar we niets van mochten weten.

  2. C.O.Filippo

    Tja, een goede manier om het gebruik van een routeplanner te vermijden. Als je het geld toch hebt zie ik het probleem niet.

  3. SF

    …alleen maar goed voor de economie.

Reacties niet toegestaan